Top

CINTIA top, CINTIA szoknya

Kategóriák: ,

Leírás

A CINTIA szinte már  ikonikus Nora Sarman darab.  Idén, levehető ujjal, és egy kis csipke pánttal lett megbolondítva.

Az CINTIA top áttetsző, fűzős betéttel készült, mely formázza az alakot, erre egy finom csipke réteget applikáltunk, kézzel rávarrt csipkemotívumokkal.

 

A CINTIA szoknya egy rafinált, többrétegű szoknya, sellő alapszoknyájára finoman borul rá az áttetsző selyem muszlin rétege, így sejteti az alakot, de egyben lágy és könnyed.

A Nora Sarman kollekció idén bővelkedik kétrészes ruhákban, melyek a modern menyasszonyoknak szólnak, akik már nem hagyományos ruhára vágynak. A csipke felső egy örök darab lehet a szekrényedben, amit felvehetsz akár házassági évfordulóra, akár egy jeles eseményre, bárhová, ahova ünneppé szeretnéd varázsolni a pillanatot. Ki mondta, hogy az esküvői ruhádnak csak egyetlen alkalomról kell szólnia?

Ez a felső nem csak ezzel a szoknyával variálható össze, viseld, testhez simuló sellővel, tündéri tüll szoknyával, puha muszlin szoknyával, de akár rövid fazonúval is.

Aki kétrészes fazont választ, az a szertartás után akár minire is cserélheti uszályos szoknyáját, így még menyecske ruhaként is funkcionálni fog a szett, nem kell túl korán megválnod szeretett ruhádtól, hanem hajnalig élvezheted.

You don't have permission to register.