Top

DALMA top, DUSK szoknya

Kategóriák: ,

Leírás

A DALMA top egy szinte már ikonikus Nora Sarman felsőrész, így nem maradhatott ki a 2021-es kollekcióból sem. Idén  francia guipure csipkéből készült, japán-ujjal, rafinált, fűzős hátkivágásával, a derekat megmutató, vagány hosszával méltán az egyik legkülönlegesebb darab a kollekcióból.

A Gyönyörű esésű hernyóselyem szoknyánkat, a DUSK-ot adtuk hozzá, de akár egy sellő szoknyával, vagy tündéres tüllszoknyával is elképzelhető.

 

A Nora Sarman kollekció idén bővelkedik kétrészes ruhákban, melyek a modern menyasszonyoknak szólnak, akik már nem hagyományos ruhára vágynak. A csipke felső egy örök darab lehet a szekrényedben, amit felvehetsz akár házassági évfordulóra, akár egy jeles eseményre, bárhová, ahova ünneppé szeretnéd varázsolni a pillanatot. Ki mondta, hogy az esküvői ruhádnak csak egyetlen alkalomról kell szólnia?

Aki kétrészes fazont választ, az a szertartás után akár minire is cserélheti uszályos szoknyáját, így még menyecske ruhaként is funkcionálni fog a szett, nem kell túl korán megválnod szeretett ruhádtól, hanem hajnalig élvezheted.

You don't have permission to register.