Top

Fate

Kategóriák: ,

Leírás

FATE

3D virágok, hímzések, és gyöngyök borítják ezt a ruha-csodát, 100% selyem szoknyája pedig éteri megjelenést kölcsönöz a gazdájának. Hosszú órák kézimunkájával készült darab.

Ára: 540.000 forint

Mit tartalmaz ez az ár?

A feltüntetett ár egy új, a megrendelő méretei alapján elkészített ruhára vonatkozik.

Valamint biztosítunk két ruhapróba konzultációt az esküvő előtt, ahol a ruhát beállítjuk és megigazítjuk a megrendelő méretei szerint a nagy napra.

FENNTARTHATÓSÁG
Minden egyes ruhánk családi manufaktúrában készül, Budapest szívében, kézzel és szeretettel. Gondosan odafigyelünk arra, hogy alapanyagaink európai gyártóktól származzanak, a csipkéinket a leghíresebb francia csipkekészítők adják, a selymek pedig az olasz minőséget dicsérik.

A családi manufaktúra számunkra különleges értéket képvisel, amelyre büszkék vagyunk. A kézimunka kelti életre ruháinkat. A munkafázisok során válik igazán személyessé kötődésünk az egyes darabokhoz. A szabásvonalak előkészítése, az anyagok kiválasztása, a varrás és a csipkézés közben teremt kapcsolatot a valósággal a fantáziánk. Ahogy Nóri fogalmaz, ebben van maga az élet, az igazi értékteremtés. Így lesz minden ruhánk egyszeri és megismételhetetlen.

 

This dress may be your fate. The top and the long sleeve of the Fate gown covered
with millions of 3D handstitched flowers and pearls. I chose my most ethereal silk muslin
for this gown and I designed a romantic long train for it. This gown is made with long hours
of handstitching.

You don't have permission to register.