Top

FORTUNA top, GRACE szoknya

Kategóriák: ,

Leírás

A Fortuna top egy hímzett tüll felsőrész, japán-ujjal, hátul gyöngygomb-sorral. Limitált kollekciónk része, mert minden egyes darabra egyedileg kerülnek fel a minták.

A Grace szoknya hasítékos, lábkivillantós fazon, mely  fesztelen, kényelmes, tökéletes nyári vagy vízparti esküvőre. Hernyóselyem muszlinból készült.

A Nora Sarman kollekció idén bővelkedik kétrészes ruhákban, melyek a modern menyasszonyoknak szólnak, akik már nem hagyományos ruhára vágynak.  A csipke felső egy örök darab lehet a szekrényedben, amit felvehetsz akár házassági évfordulóra, akár egy jeles eseményre, bárhová, ahova ünneppé szeretnéd varázsolni a pillanatot.  Ki mondta, hogy az esküvői ruhádnak csak egyetlen alkalomról kell szólnia?

 

Ez a felső nem csak ezzel a szoknyával variálható össze, viseld, testhez simuló sellővel, tündéri tüll szoknyával, puha muszlin szoknyával, de akár rövid fazonúval is.

 

Aki kétrészes fazont választ, az a szertartás után akár minire is cserélheti uszályos szoknyáját, így még menyecske ruhaként is funkcionálni fog a szett.

You don't have permission to register.