Top

Blog

A ruhapróba menete nálunk, avagy a gyakori kérdések

Kik vagyunk mi? Mire számíts a ruhapróbán? Először is egy kis történelem…

Ha hozzánk látogatsz, a Fehér Szalonba, egy több mint 25 éve sikeresen működő családi vállalkozásban köszöntünk, ami ma már a 3. generációval az élén tevékenykedik.

Nagyon büszkék vagyunk rá, hogy a Nora Sarman ruhák csak nálunk találhatóak meg. Nem véletlenül, hiszen a márka tervezője, Nóra szinte a szalon műhelyében nőtt fel, ahol az üzlet alapítója, a nagymamája varrta a menyasszonyi ruhákat, miközben Nóra anyukája az üzletet vezette.

Van ruhapróba díj?

Igen, egy menyasszony számára a ruhapróba a döntési folyamat egyik legmeghatározóbb része, egyben élete egyik legkülönlegesebb alkalma. Egy exkluzív élmény, ahol a menyasszonyt a döntés fontosságát megillető, szakértői, támogatói figyelem övezi. Szalonunkban 2019-től ruhapróba díjat vezettünk be, hogy mindenkinek biztosíthassuk a privát ruhapróba élményét. A ruhapróba díja 20 000 Ft, mely a megérkezéskor fizetendő. Ezt az összeget beleszámítjuk a lefoglalt menyasszonyi ruha árába.

Mikor kezdjem el a ruhavásárlást?

Szerintünk 6-9 hónappal esküvőd előtt érdemes kiválasztani a ruhát, de egy ruha elkészítéséhez minimum 3 hónapot kell számolni. Ha bejelentkezel hozzánk, akkor 2 héten belül általában tudunk biztosítani időpontot az első ruhapróbára.

Mennyibe kerülnek a ruháink?

Szalonunkban nincs kölcsönzési lehetőség. Nora Sarman ruháink 380 000 Ft és 495 000 Ft között vásárolhatók meg. Vivien kollekciónk 120 000 Ft és 280 000 Ft között érhető el.

Amennyiben fontos számodra, hogy egy kereten belül maradj, kérlek jelezd nekünk, mert akkor felkészülünk és olyan ruhákat vagy ruhakombinációkat fogunk mutatni, amik ezen a kereten belül vásárolhatók meg.

Kivel jöjjek ruhát nézni?

 Szalonunkban legfeljebb három kísérőnek tudunk helyet biztosítani, ám azt javasoljuk, hogy az első alkalommal egyedül érkezz, vagy csak olyan kísérőt hozz magaddal, akinek a véleményében teljesen megbízol,  hogy ez az alkalom csak rólad szóljon és a te érzéseidről a ruhákkal kapcsolatban.

Hány ruhát próbálhatok fel?

Általában egy menyasszony kinéz két-három kedvenc darabot a net-ről , ami remek kiindulópont, de légy nyitott a mi tanácsunkra is, mert ajánlunk olyan fazonokat, amik a te testformádhoz tökéletesek. Sokszor előfordult már, hogy olyan ruha lett a befutó, amin  fogason lógva átnézett a menyasszony, felvéve viszont álmai ruhája maradt 🙂

 

Várunk szeretettel!

Fehér Szalon

You don't have permission to register.