Top

Blog

Andi

Nemcsak azért szeretjük a szakmánkat, mert szépséges ruhákkal dolgozhatunk, de azért is, mert közben olyan kedves emlékek születnek a ruhapróbákon, amiért érdemes ezt az egész esküvői ruha vállalkozást csinálni.
Csak kevés időre ismerjük meg a vendégeinket, hiszen csak az esküvő előtti készülődés izgalmas hónapjaiban vagyunk a menyasszonyokkal, de a szívünkbe mégis belopja magát egy-egy vendégünk, ilyen volt Andi is. Az évek alatt szépen lassan kiforrott a Nora Sarman márka, és pont olyan nőket vonz be, akik életfelfogásban, ízlésben olyanok mint mi 🙂 Andi számunkra a természetes szépség megtestesítője és menyasszonyként sem akart mást mutatni, mint amilyen a hétköznapokon.

Andi a letisztult HELENA ruhánkat választotta, mely szerintünk nagyon jól kiemelte a menyasszony szépségét. A hosszú fátyol romantikussá tette ezt az egyszerű, modern ruhát.

“Már alig vártam hogy elkészüljenek az esküvői képeink :)) Köszönöm ismét, hogy elkészítettétek nekem ezt a csoda ruhát, tökéletesen passzolt hozzám és a kerti parti jellegű esküvőnkhöz is! Nagyon kedves emlékek a ruhapróbák is számomra, a kellemes izgalom amivel mindig érkeztem, a megkönnyebbülés minden alkalommal amikor minden jól állt rajtam. Mikor úgy érkeztem, hogy épp nagyon el voltam fáradva az esküvő szervezésében és úgy éreztem hogy összecsapnak a fejem felett a hullámok, akkor is tudtál belém lelket önteni és sokkal derűlátóbb hangulatban távoztam tőletek!
Úgyhogy nem tudom elégszer megköszönni a sok munkátokat, szuper élmény volt az egész!
További sok hasonló boldog menyasszony kívánok Nektek! :))))
Ölelés:
Andi”

You don't have permission to register.
hu_HUHungarian