Top

Blog

Celebration of Love

A Nora Sarman Celebration of Love kollekciója azokról a ruhákról szól, amelyekre örökké emlékezni fogunk. Ezek a ruhák a rituálénak szólnak. Az ünnepség női résztvevői az antik mitológia szereplői: istennők, nimfák, bacchánsnők és szibillák, azaz a fantáziánk és a tudatalattink örök vendégei. A kollekció legkülönlegesebb anyaga a kézzel gyöngyözött, háromdimenziós virágokkal televarrt tüll, amelyből estélyi ruha és különféle topok készültek. A hangsúly egyébként is a karakteres anyagokon (fémszálas csipke, selyem), valamint a hímzéseken van. Különleges hátmegoldások, szalagok, fűzők, apró és óriási masnik teszik izgalmassá a ruhákat, amelyeket a Vecsei Millinery fejdíszei egészítenek ki.

A Backstage képeket Gregus Máté, a Catwalk képeket Jordanof Péter készítette.

Most pedig tartsunk egy kis ruha mustrát, nézzük meg mit tartogat a 2020-as Nora Sarman kollekció:

Frida elnevezésű ruha  lágyan omló, hernyóselyem muszlin ruha. A  ruha az egyszerűség jegyében született, a pasztellel díszített francia csipke és a csipkeöv adja a ruha különlegességét, finomságát. Uszály nélküli szoknyája miatt tökéletes választás szabadtéri, bohém esküvőre.

 

Kollekciónk legmunkaigényesebb darabja a Fairytale ruha, melyet millió kézzel felvarrt 3D-s csipkevirág és gyöngy borít. Gyönyörűen emeli ki az alakot, ugyanis fűzőt építettünk a tetejébe, hátul is fűzéssel záródik. Vállra leomló virágpánt teszi különlegessé. Luxuskategóriás, hímzett tüllből készítettük az egyik oldalán sliccel. Rengeteg kézimunkával készült darab.

Finom rózsaszín, púder és vajszínű virágokkal készült, de készíthető egyöntetű tört fehér színben is.

Ez a gyönyörű 3D-s virágokkal telehintett tüll a Fairy toppon is visszaköszön, a toppokat imádjuk, mert választható hozzá bármilyen szoknya a kollekcióból.

Finom rózsaszín, púder és vajszínű virágokkal készült, de készíthető egyöntetű, tört fehér színben is.

A hosszú ujjú, ejtett vállú Fable top is a fenti 3D-s csipkéből készült. Háta gyöngygomb-sorral záródik.

Ez a top akár hercegnős tüllszoknyával, akár muszlinszoknyával, akár a bohém Frill szoknyával is választhatjuk.A Frill szoknya kollekciónk legmunkaigényesebb szoknyája, szálló tüllfodrocskák borítják.

Kollekciónk legpazarabb anyaga a 3D-s virágokkal telehintett tüll, melyből a Fancy ruhát is készítettük. A hosszú, buggyos ujjú, tüllszoknyás Fancy ruha tetejét és ujját millió kézzel felvarrt csipkevirág és gyöngy borítja, mely a szoknyára is lefolyik a derékrésznél. V-kivágása és szexi nyitott háta van.

Faith ruhánk klasszikus, csónak kivágású elejéhez hosszú, szűk ujjakat és szexi, kivágott háttal készült. A legfinomabb hernyóselyem muszlinunkból készítettük el és a luxuskategóriás, gyönggyel hímzett tüllből. Rengeteg kézimunkával készült darab.

Fate ruhánk tetejét és ujját millió kézzel felvarrt 3D-s csipkevirág és gyöngy borítja. V-kivágású eleje és szexi, V-kivágású háta van, a vállrészen megkötővel. Könnyedségét anyaga és felhasított eleje adja, melyből lépésnél kilátszik a láb. Gyöngygomb-sorral záródik.

A 2020-as Nora Sarman kollekció egyik újszerűsége abban rejlik, ahogy a ruhákat variálhatod. Csipkés topok és különféle szoknyák adnak lehetőséget a változatosságra. Összeállíthatod magadnak azt a szettet, amelyik tökéletes az egyéniségedhez és a testalkatodhoz. A romantikus uszályos szoknyádat a szertartás után akár minire is cserélheted, így még menyecske ruhaként is funkcionálni fog.

A Flower topot a leglégiesebb muszlinból készült Cintia szoknyával ajánljuk.

Luxuskategóriás, francia 3D-s csipke borítja Flora ruhánkat, mely kétrészes, hiszen a hernyóselyem szatén alapruha magában is hordható.

 

 

Az idei kollekcióban több alkalmi ruhából is válogathattok, mint pl az alábbi két színes csipkés rövid ruha

 

Fauna ruhánk puha tüllből készült hasítékkal. Kivágása elöl és hátul is V-alakú, válláról hosszú tüll megkötő omlik hosszan alá. Elkészítettük rózsaszín és vajszínű pöttyös tüllből is.

Álomkönnyű fémszállal átszőtt hernyóselyemből készült ruhák is tökéletesek alkalmi ruhnak, vag akár tengerparti esküvőre:

A Fortuna top francia fémszállal hímzett tüll felsőrész, japán-ujjal, hátul gyöngygomb-sorral. Limitált kollekciónk része, mert minden egyes darabra egyedileg kerülnek fel a minták. A Fortuna szoknya álomkönnyű fémszállal átszőtt hernyóselyemből készült hasítékkal. 

A Fellini és Fedra ruhánk is gyönyörű arany és púder színű csipke alkalmi ruhák:

Faun ruhánk puha tüllből készült hasítékkal, tetején arany csipkedíszítéssel. Kivágása elöl hátul is V-alakú, válláról hosszú tüll megkötő omlik hosszan alá.

A Fullmoon top puha, francia pamutcsipkéből készült, nyitott háta szaténszalagokkal záródik. Hozzá, az Echo szoknya egy lágy, sellőfazonú szoknya, pamuttüll borítással, háta gyöngygomb-sorral záródik.

A Forever és a Fanny klasszikusabb esküvői ruhák, pamut csipkével kombinálva.

 

 

Tengerparti esküvőre készülsz? Könnyedsége, fesztelensége miatt tökéletes választás a Feminine ruha. Szupernőies, hasítékos, lábkivillantós szoknyarész derékig nyitott hátú csipkefűzővel. 2020 legnagyobb menyasszonyi ruha trendje, hogy a finom csipkefehérnemű inspirálja a ruhákat. A Nora Sarman márka egyik specialitása a beépített fűző, amely formálja az alakot, de mégis kényelmes és sejtelmesen áttetsző. Mintha egy csipkefehérnemű lenne rajtad ruhakölteménybe foglalva. Francia guipure csipkét applikáltunk a fűzőre és ezek a csipkevirágok, levelek lefolynak a szoknyára is.  A könnyű selyemmuszlin szoknya úgy járja körül a testet, mint a tengerparti szellő. Bélése sellő, mely megmutatja az alakot az áttetsző muszlinréteg alatt. Rengeteg kézimunkával készült ruha.

A Fantasy top különleges arany és barackszínű hímzéssel készült csipkéből készült levehető tüllujjakkal. Rafinált, fűzős hátkivágásával méltán az egyik legkülönlegesebb darab a kollekcióból.

You don't have permission to register.