Top

Process

Üdvözlünk a Nora Sarman világában!

Szeretnénk néhány fontos információt megosztani a próbával kapcsolatban, hogy gördülékenyebben mehessen az első találkozás ruháinkkal.

A ruhapróba élménye Nora Sarman világában

Hisszük, hogy menyasszonyaink számára a ruhapróba az esküvővel kapcsolatos döntési folyamatok egyik legmeghatározóbb része, egyben életük egyik legkülönlegesebb alkalma. Arra törekszünk, hogy a döntés fontosságát megillető szakértői, támogatói figyelemmel legyünk klienseink felé. A privát, exkluzív élmény biztosítása érdekében a próba díja 20 000 Ft, mely a helyszínen fizetendő. Az összeget beleszámítjuk a lefoglalt ruha árába.


A próba időtartama

A ruhapróba időtartama egy óra. Mivel menyasszonyaink óránkénti beosztásban érkeznek, ezért kérünk, ne késs, mert a saját idődből veszel el ezzel.


Szakmai tanácsunk az első próbához

Javasoljuk, hogy az első alkalommal egyedül érkezz, vagy csak olyan kísérőt hozz magaddal, akinek a véleményében teljesen megbízol. Fontosnak tartjuk, hogy ez az alkalom csak rólad és a személyes érzéseidről szóljon a ruhákkal kapcsolatban. A további próbák alatt szalonunkban legfeljebb három kísérőnek tudunk helyet biztosítani.


Áraink

Szalonunkban nincs kölcsönzési lehetőség. Kollekciónkat több árkategória mentén alakítottuk ki. Amennyiben fontos számodra, hogy egy bizonyos költségkereten belül maradj, kérlek jelezd nekünk, hogy a próba olyan ruhákat és ruha-kombinációkat mutathassunk meg neked, amelyek ebbe a keretbe beleférnek.

Ha a kollekciónkból egy általad kinézett konkrét ruha vagy összeállítás ára iránt érdeklődnél, kérlek küldd el róla a képet e-mailben az info@norasarman.com címre, és válaszüzenetben megírjuk neked a ruha árát.

Üdvözlettel,

A Nora Sarman csapat

 

 
It seems that you haven't connected with your Instagram account

You don't have permission to register.
hu_HUHungarian