Top

Blog

Shopping Days

Csodálatos hírünk van számotokra!

Áprilisban egy vadonatúj helyre költözünk, ahova csak az új Nora Sarman kollekciónkat visszük magunkkal, így megválunk sok gyönyörű darabtól. Rengeteg kincsünk van, amit most haza vihetsz: a menyasszonyi és alkalmi ruhákon kívül kabátkák, fátylak, vintage kesztyűk, cipők találhatnak gazdára.

Nora Sarman kollekciónk prémium minőségű, egyedi ruhákból áll, így még sosem vehettétek meg kedvezményes áron a ruhákat, most mégis arra gondoltunk, hogy ezekből a darabokból is leárazunk a költözés miatt.

Az esemény 2020 március 17-től 20-ig 10.00-18.00 óra között, a Fehér Szalonban kerül megszervezésre. Címünk: 1053 Budapest, Kossuth Lajos utca 15. első emelet.

Árak:

Vivien esküvői ruhák: 120.000 Ft

Vivien szoknyák: 80.000 Ft

Nora Sarman esküvői ruhák: 190.000 Ft-tól 310.000 Ft-ig

Nora Sarman alkalmi ruhák: 95.000 Ft-tól 140.000 Ft-ig

Kiegészítők: 10.000 Ft-tól 20.000 Ft-ig

A megvásárolt ruhák esetében, utólagos visszavételre, cserére nincs lehetőség, mivel leárazott darabok. Az ár nem tartalmazza a méretre igazítást.

Bejelentkezés:

Az info@feherszalon.hu-ra várjuk bejelentkezésetek. A vásárra 10.000 Ft próbadíj ellenében tudtok jönni, mely levonódik bármelyik választott ruha árából.

A ruhákról:

Új kollekciós ruhákat nem fogtok találni a vásáron, a megvásárolható modelleket itt tudjátok megnézni:

Az eladó mintadarabok mérete kizárólag 36, 38 és 40. Minden ruhából egy darab van. A vásárlást követően el kell vinni a ruhát, mert tárolásra nincs lehetőségünk.

Igazítás:

Ha szeretnéd, hogy mi igazítsuk meg a ruhád, visszahozhatod egy hónappal az esküvő előtt és ezt felárral tudjuk elvállalni, mely a követező:

-az alja felhajtása/levágása 20.000 Ft-ba kerül,

-a teljes méretre igazítást pedig 40.000 Ft-tól 60.000 Ft-ig tudjuk elvállalni, ez az igazítás mértékétől függ, ez az ár tartalmazza az alja felhajtást is.

A ruhapróba menete:

Egy óránként írjuk be a vendégeket, így kérünk, hogy időben érkezz! A Parkolás az 5. kerület közepén nem egyszerű, így ajánljuk, hogy vegyétek ezt is figyelembe 🙂 Késés esetén a saját egy órádból veszel el.

Kérünk, hogy maximum egy kísérőt hozz magaddal, hogy a próba során magadra tudj koncentrálni, és ne vonja el a figyelmed a sok vélemény, szakértő kollégáink segítenek a választásban. Javasoljuk, hogy nude színű alsóneműbe, és pánt nélküli melltartóba próbálj ruhát, így megkönnyíted a ruhapróbát.

Reméljük, hogy minél többen meg fogjátok találni a nagy Ő-t!

 

 

You don't have permission to register.