Top

Blog

Rövid esküvői ruhák

Rövid esküvői ruha?    Mi igent mondunk rá!

Rövid esküvői ruhát több menyasszony választ, mint gondolnánk. Van az a lány, aki el sem tudja képzelni magát hatalmas hercegnős ruhában, mert a hétköznapokban is egyszerűen öltözködik, vagy a vagány típus, akit nem érdekelnek  a kötöttségek, és esze ágában sincs meghazudtolni önmagát a nagy napon. Legtöbben polgári szertartásra választanak rövid, felejthetetlen darabot, tengerpartra pedig szinte kötelező a mini.

A gyakori kérdések, amiket feltesznek a menyasszonyok ebben a témakörben:

Milyen ruha-hossz a legelőnyösebb a testalkatomra?  A mini szoknya szuper választás vékony vagy normál típusú nőknek. Ez a comb tetejétől a térd fölöttig bármilyen hosszú lehet.  L-es méretű hölgyek is bátran felvehetnek rövid ruhát, mi a térd alatt elvágott, “ceruza, vagy A-vonalú szoknya” fazont ajánlunk.  Mint azt a mellékelt képeken is látni fogod, nálunk nem találsz sem boka-lengető fazont, sem a vádlit “elvágó” ruha hosszt, mert ezek CSAK modell alkatú lányokon mutatnak jól. Lerövidítik a lábad, aránytalan testalkatot eredményez, mi nem ajánljuk senkinek, ha valaki ilyet ajánl, onnan menekülj. 

Illik a fátyol a rövid ruhához? Hogyne!!! Nincs is annál bájosabb, ez nem is kérdés 🙂

Mit fognak szólni a rokonok a rövid ruhámhoz?  Teljesen mindegy mit fognak szólni a rokonok, ez a te napod, olyan ruhát kell felvenned amiben jól érzed magad, és ami 100%-ban téged tükröz, legyen az hosszú, rövid, a nagy napon így is, úgy is ragyogni fogsz a boldogságtól.

Lássuk, milyen ruhákat találsz nálunk:

BELLINI:

Van olyan menyasszonyi ruha, amit esküvő után még simán felvehetsz?
Igen Pl. a képen látható Nora Sarman– BELLINI ruha.
Egyre több vendégünk van, aki esküvő után is hordható menyasszonyi ruhát keres, kihasználható, természet barát, hiszünk abban, hogy ez a jövő.
fotók: Fotolla

 

EDIT szoknya:

A Nora Sarman PASTORAL kollekcióban toppokat, szoknyákat válogathatsz össze magadnak, minden darab harmonikus mindennel. Itt van pl. az elöl rövid-hátul uszályos Edit szoknya, amely kollekció legpazarabb darabja, hiszen tiszta-selyem taftból készült, milliónyi fodorral.

EMERALD top, CLAUDIA szoknya:

EMILY top, CLAU szoknya:

CLEINE top, CLAUDIA szoknya:

AMETISZT:

DOLL:

 

 

BOHEME body, CLAUDIA szoknya:

BARBIE:

You don't have permission to register.