Top

CINTIA

Kategória:

Leírás

CINTIA top, CINTIA szoknya

A CINTIA szinte már  ikonikus Nora Sarman darab.  Idén, levehető ujjal, és egy kis csipke pánttal lett megbolondítva.

Az CINTIA top áttetsző, fűzős betéttel készült, mely formázza az alakot, erre egy finom csipke réteget applikáltunk, kézzel rávarrt csipkemotívumokkal.

 

A CINTIA szoknya egy rafinált, többrétegű szoknya, sellő alapszoknyájára finoman borul rá az áttetsző selyem muszlin rétege, így sejteti az alakot, de egyben lágy és könnyed.

A Nora Sarman kollekció idén bővelkedik kétrészes ruhákban, melyek a modern menyasszonyoknak szólnak, akik már nem hagyományos ruhára vágynak. A csipke felső egy örök darab lehet a szekrényedben, amit felvehetsz akár házassági évfordulóra, akár egy jeles eseményre, bárhová, ahova ünneppé szeretnéd varázsolni a pillanatot. Ki mondta, hogy az esküvői ruhádnak csak egyetlen alkalomról kell szólnia?

Ez a felső nem csak ezzel a szoknyával variálható össze, viseld, testhez simuló sellővel, tündéri tüll szoknyával, puha muszlin szoknyával, de akár rövid fazonúval is.

Aki kétrészes fazont választ, az a szertartás után akár minire is cserélheti uszályos szoknyáját, így még menyecske ruhaként is funkcionálni fog a szett, nem kell túl korán megválnod szeretett ruhádtól, hanem hajnalig élvezheted.

 

Az árakról érdeklődj az alábbi e-mail címen: info@norasarman.com

A szett darabjai külön is megvásárolhatóak, kombinálhatóak egymással.

Mit tartalmaz az ár?

Egy új, a megrendelő méretei alapján elkészített ruhára vonatkozik.

Valamint biztosítunk két ruhapróba konzultációt az esküvő előtt, ahol a ruhát beállítjuk és megigazítjuk a megrendelő méretei szerint a nagy napra.

FENNTARTHATÓSÁG
Minden egyes ruhánk családi manufaktúrában készül, Budapest szívében, kézzel és szeretettel. Gondosan odafigyelünk arra, hogy alapanyagaink európai gyártóktól származzanak, a csipkéinket a leghíresebb francia csipkekészítők adják, a selymek pedig az olasz minőséget dicsérik.

A családi manufaktúra számunkra különleges értéket képvisel, amelyre büszkék vagyunk. A kézimunka kelti életre ruháinkat. A munkafázisok során válik igazán személyessé kötődésünk az egyes darabokhoz. A szabásvonalak előkészítése, az anyagok kiválasztása, a varrás és a csipkézés közben teremt kapcsolatot a valósággal a fantáziánk. Ahogy Nóri fogalmaz, ebben van maga az élet, az igazi értékteremtés. Így lesz minden ruhánk egyszeri és megismételhetetlen.

You don't have permission to register.