Top

Emotion

Kategória:

Leírás

Az Emotion egy csupa-romantika ruha, igazi hercegnőknek. Klasszikus, elegáns formavilága a tradicionális csónak-nyakkivágásban és japán-ujjban jelenik meg, szoknyája pedig nagy tüll-hab. Modernségét a gyönyörű, áttetsző jellege adja, amely olyan érzés, mintha virágokat hintettek volna az ember testére. Háta gyöngygomb-sorral záródik. A tetejére francia, nude színű illúziótüllre kerültek a hímzett cseresznyefavirágok. Többrétegű fátyoltüll szoknyarésszel készült. Limitált kollekció, minden egyes darabra egyedileg kerülnek fel a minták.  Az Emotion ruhánkhoz hozzáillő tüllfátylat is készítettünk elszórt 3D-s virágokkal.

Ára: 460.000 forint

Limitált darab, csak pár készül belőle.

FENNTARTHATÓSÁG
Minden egyes ruhánk családi manufaktúrában készül, Budapest szívében, kézzel és szeretettel. Gondosan odafigyelünk arra, hogy alapanyagaink európai gyártóktól származzanak, a csipkéinket a leghíresebb francia csipkekészítők adják, a selymek pedig az olasz minőséget dicsérik.

A családi manufaktúra számunkra különleges értéket képvisel, amelyre büszkék vagyunk. A kézimunka kelti életre ruháinkat. A munkafázisok során válik igazán személyessé kötődésünk az egyes darabokhoz. A szabásvonalak előkészítése, az anyagok kiválasztása, a varrás és a csipkézés közben teremt kapcsolatot a valósággal a fantáziánk. Ahogy Nóri fogalmaz, ebben van maga az élet, az igazi értékteremtés. Így lesz minden ruhánk egyszeri és megismételhetetlen.

You don't have permission to register.