Top

Europa

Kategória:

Leírás

Lehelet könnyű, testhez simuló ruha, finom, apró részletekkel fűszerezve. 100% hernyóselyemből készült, könnyed, lágy-sellő sziluettel, mely kiemeli a nőies idomokat. Felsőrésze ezüst-szálas és púder színű hímzett virágokkal borított. Háta gyöngygomb-sorral záródik. Francia fémszállal hímzett tüll felsőrészű ruha hernyóselyem muszlin szoknyával. Sellő alap, A-vonalú muszlinnal borítva. Limitált kollekció, minden egyes darabra egyedileg kerülnek fel a minták.

Ára: 450.000 forint

Limitált darab, csak pár készül belőle.

FENNTARTHATÓSÁG
Minden egyes ruhánk családi manufaktúrában készül, Budapest szívében, kézzel és szeretettel. Gondosan odafigyelünk arra, hogy alapanyagaink európai gyártóktól származzanak, a csipkéinket a leghíresebb francia csipkekészítők adják, a selymek pedig az olasz minőséget dicsérik.

A családi manufaktúra számunkra különleges értéket képvisel, amelyre büszkék vagyunk. A kézimunka kelti életre ruháinkat. A munkafázisok során válik igazán személyessé kötődésünk az egyes darabokhoz. A szabásvonalak előkészítése, az anyagok kiválasztása, a varrás és a csipkézés közben teremt kapcsolatot a valósággal a fantáziánk. Ahogy Nóri fogalmaz, ebben van maga az élet, az igazi értékteremtés. Így lesz minden ruhánk egyszeri és megismételhetetlen.

You don't have permission to register.