Top

EVA

Kategóriák: ,

Leírás

Eva ruhánk a klasszikus elegancia megtestesítője. . V-kivágású eleje, és csipkés háta van, enyhén puffos ujjal. Könnyedségét, lágy esését hernyóselyem anyaga adja. Gyöngygomb-sorral záródik, amely klasszikus hatást kölcsönöz neki. Akár őszi, téli esküvőre is tökéletes.

Ára: 465.000 forint

A feltüntetett ár egy új, a megrendelő méretei alapján elkészített ruhára vonatkozik

Valamint biztosítunk két ruhapróba konzultációt az esküvő előtt, ahol a ruhát beállítjuk és megigazítjuk a megrendelő méretei szerint a nagy napra.

FENNTARTHATÓSÁG
Minden egyes ruhánk családi manufaktúrában készül, Budapest szívében, kézzel és szeretettel. Gondosan odafigyelünk arra, hogy alapanyagaink európai gyártóktól származzanak, a csipkéinket a leghíresebb francia csipkekészítők adják, a selymek pedig az olasz minőséget dicsérik.

A családi manufaktúra számunkra különleges értéket képvisel, amelyre büszkék vagyunk. A kézimunka kelti életre ruháinkat. A munkafázisok során válik igazán személyessé kötődésünk az egyes darabokhoz. A szabásvonalak előkészítése, az anyagok kiválasztása, a varrás és a csipkézés közben teremt kapcsolatot a valósággal a fantáziánk. Ahogy Nóri fogalmaz, ebben van maga az élet, az igazi értékteremtés. Így lesz minden ruhánk egyszeri és megismételhetetlen.

You don't have permission to register.