Top

Ever top and Everlasting skirt

Kategóriák: ,

Leírás

Az Ever top francia csipkéből készült fűző, csodaszép tavirózsa mintával, és egy puha tüll masnival.

Ha igazi hercegnőként szeretnél az oltár elé lépni, akkor válaszd  hozzá az Everlasting szoknyát, ha a karcsú alakodat emelnéd ki, akkor akár egy sellő szoknyát.

A Nora Sarman kollekció bővelkedik kétrészes ruhákban, melyek a modern menyasszonyoknak szólnak, akik már nem hagyományos ruhára vágynak.  A csipke felső egy örök darab lehet a szekrényedben, amit felvehetsz akár házassági évfordulóra, akár egy jeles eseményre, bárhová, ahova ünneppé szeretnéd varázsolni a pillanatot.  Ki mondta, hogy az esküvői ruhádnak csak egyetlen alkalomról kell szólnia?

 

Ára:

EVER TOP: 195.000 forint

EVERLASTING SZOKNYA: 315.000 forint

EVERLASTING USZÁLY NÉLKÜL : 250.000 forint

A szett darabjai külön is megvásárolhatóak, kombinálhatóak egymással.

Mit tartalmaz ez az ár?

A feltüntetett ár egy új, a megrendelő méretei alapján elkészített ruhára vonatkozik.

Valamint biztosítunk két ruhapróba konzultációt az esküvő előtt, ahol a ruhát beállítjuk és megigazítjuk a megrendelő méretei szerint a nagy napra.

FENNTARTHATÓSÁG
Minden egyes ruhánk családi manufaktúrában készül, Budapest szívében, kézzel és szeretettel. Gondosan odafigyelünk arra, hogy alapanyagaink európai gyártóktól származzanak, a csipkéinket a leghíresebb francia csipkekészítők adják, a selymek pedig az olasz minőséget dicsérik.

A családi manufaktúra számunkra különleges értéket képvisel, amelyre büszkék vagyunk. A kézimunka kelti életre ruháinkat. A munkafázisok során válik igazán személyessé kötődésünk az egyes darabokhoz. A szabásvonalak előkészítése, az anyagok kiválasztása, a varrás és a csipkézés közben teremt kapcsolatot a valósággal a fantáziánk. Ahogy Nóri fogalmaz, ebben van maga az élet, az igazi értékteremtés. Így lesz minden ruhánk egyszeri és megismételhetetlen.

 

The Ever top is made of a special French lace. It is a corset with a sexy open back.
This top is made with long hours of handstitching.
The Everlasting is our biggest skirt. The long train can be very romantic for the chuch
ceremony and you can take it off for the party.

You don't have permission to register.