Top

FABLE & CINTIA

Leírás

Kollekciónk legpazarabb anyaga a 3D-s virágokkal telehintett tüll, melyből a FABLE topot is készítettük. A hosszú ujjú, ejtett vállú FABLE topot millió kézzel felvarrt csipkevirág és gyöngy borítja. Háta gyöngygomb-sorral záródik.  A FABLE topot akár hercegnős tüllszoknyával (ETERNITY), akár muszlinszoknyával (DUSK és CINTIA), akár a bohém FRILL szoknyával is választhatjuk.

A CINTIA szoknya egy rafinált, többrétegű szoknya, sellő alapszoknyájára finoman borul rá az áttetsző selyem muszlin rétege, így sejteti az alakot, de egyben lágy és könnyed.

A Nora Sarman kollekció bővelkedik kétrészes ruhákban, melyek a modern menyasszonyoknak szólnak, akik már nem hagyományos ruhára vágynak.  A csipke felső egy örök darab lehet a szekrényedben, amit felvehetsz akár házassági évfordulóra, akár egy jeles eseményre, bárhová, ahova ünneppé szeretnéd varázsolni a pillanatot.  Ki mondta, hogy az esküvői ruhádnak csak egyetlen alkalomról kell szólnia?

 

Az árakról érdeklődj az alábbi e-mail címen: info@norasarman.com

A szett darabjai külön is megvásárolhatóak, kombinálhatóak egymással.

Mit tartalmaz az ár?

Egy új, a megrendelő méretei alapján elkészített ruhára vonatkozik.

Valamint biztosítunk két ruhapróba konzultációt az esküvő előtt, ahol a ruhát beállítjuk és megigazítjuk a megrendelő méretei szerint a nagy napra.

FENNTARTHATÓSÁG
Minden egyes ruhánk családi manufaktúrában készül, Budapest szívében, kézzel és szeretettel. Gondosan odafigyelünk arra, hogy alapanyagaink európai gyártóktól származzanak, a csipkéinket a leghíresebb francia csipkekészítők adják, a selymek pedig az olasz minőséget dicsérik.

A családi manufaktúra számunkra különleges értéket képvisel, amelyre büszkék vagyunk. A kézimunka kelti életre ruháinkat. A munkafázisok során válik igazán személyessé kötődésünk az egyes darabokhoz. A szabásvonalak előkészítése, az anyagok kiválasztása, a varrás és a csipkézés közben teremt kapcsolatot a valósággal a fantáziánk. Ahogy Nóri fogalmaz, ebben van maga az élet, az igazi értékteremtés. Így lesz minden ruhánk egyszeri és megismételhetetlen.

 

You don't have permission to register.