Top

Fable top és Frill szoknya

Kategória:

Leírás

Kollekciónk legpazarabb anyaga a 3D-s virágokkal telehintett tüll, melyből a Fable topot is készítettük. A hosszú ujjú, ejtett vállú Fable topot millió kézzel felvarrt csipkevirág és gyöngy borítja. Háta gyöngygomb-sorral záródik.  A Fable topot akár hercegnős tüllszoknyával (Eternity), akár muszlinszoknyával (Dusk és Cintia), akár a bohém Frill szoknyával is választhatjuk. A Frill kollekciónk legmunkaigényesebb szoknyája, szálló tüllfodrocskák borítják. Hátul pici uszályban végződik, elöl pedig láttatja a lábakat.

A Nora Sarman kollekció bővelkedik kétrészes ruhákban, melyek a modern menyasszonyoknak szólnak, akik már nem hagyományos ruhára vágynak.  A csipke felső egy örök darab lehet a szekrényedben, amit felvehetsz akár házassági évfordulóra, akár egy jeles eseményre, bárhová, ahova ünneppé szeretnéd varázsolni a pillanatot.  Ki mondta, hogy az esküvői ruhádnak csak egyetlen alkalomról kell szólnia?

 

Ára:

FABLE TOP: 240.000 forint

FRILL SZOKNYA:  megrendelésre készül

A szett darabjai külön is megvásárolhatóak, kombinálhatóak egymással.

Mit tartalmaz ez az ár?

A feltüntetett ár egy új, a megrendelő méretei alapján elkészített ruhára vonatkozik.

Valamint biztosítunk két ruhapróba konzultációt az esküvő előtt, ahol a ruhát beállítjuk és megigazítjuk a megrendelő méretei szerint a nagy napra.

FENNTARTHATÓSÁG
Minden egyes ruhánk családi manufaktúrában készül, Budapest szívében, kézzel és szeretettel. Gondosan odafigyelünk arra, hogy alapanyagaink európai gyártóktól származzanak, a csipkéinket a leghíresebb francia csipkekészítők adják, a selymek pedig az olasz minőséget dicsérik.

A családi manufaktúra számunkra különleges értéket képvisel, amelyre büszkék vagyunk. A kézimunka kelti életre ruháinkat. A munkafázisok során válik igazán személyessé kötődésünk az egyes darabokhoz. A szabásvonalak előkészítése, az anyagok kiválasztása, a varrás és a csipkézés közben teremt kapcsolatot a valósággal a fantáziánk. Ahogy Nóri fogalmaz, ebben van maga az élet, az igazi értékteremtés. Így lesz minden ruhánk egyszeri és megismételhetetlen.

 

Oh my goddess! The Fantasy top has romantic detachable sleeves and it is made of a special
French lace. The lace is embroidered with metal threads. It is a corset with an open back. This
top is made with long hours of handstitching.
The Everlasting is our biggest skirt. The long train can be very romantic for the chuch
ceremony and you can take it off for the party.

You don't have permission to register.