Top

FAITH

Kategóriák: ,

Leírás

FAITH limitált darab, elérhető 34, 36 méretben

FAITH ruhánk tetejét és ujját millió kézzel felvarrt 3D-s csipkevirág és gyöngy borítja. Klasszikus, csónak kivágású elejéhez hosszú, szűk ujjakat és szexi, kivágott hátat terveztem, a derekára megkötőt. A legfinomabb hernyóselyem muszlinunkból készítettük el és a luxuskategóriás, gyönggyel hímzett tüllből. Rengeteg kézimunkával készült darab. A FAITH ruhánkhoz hozzáillő tüllfátylat is készítettünk elszórt 3D-s virágokkal.

Az árakról érdeklődj az alábbi e-mail címen: info@norasarman.com

Mit tartalmaz az ár?
Az ár a showroomban próbálható limitált darabra vonatkozik. Biztosítunk két ruhapróba konzultációt az esküvő előtt, ahol a ruhát beállítjuk és megigazítjuk a megrendelő méretei szerint a nagy napra.

FENNTARTHATÓSÁG
Minden egyes ruhánk családi manufaktúrában készül, Budapest szívében, kézzel és szeretettel. Gondosan odafigyelünk arra, hogy alapanyagaink európai gyártóktól származzanak, a csipkéinket a leghíresebb francia csipkekészítők adják, a selymek pedig az olasz minőséget dicsérik.

A családi manufaktúra számunkra különleges értéket képvisel, amelyre büszkék vagyunk. A kézimunka kelti életre ruháinkat. A munkafázisok során válik igazán személyessé kötődésünk az egyes darabokhoz. A szabásvonalak előkészítése, az anyagok kiválasztása, a varrás és a csipkézés közben teremt kapcsolatot a valósággal a fantáziánk. Ahogy Nóri fogalmaz, ebben van maga az élet, az igazi értékteremtés. Így lesz minden ruhánk egyszeri és megismételhetetlen.

 

The top and the long sleeve of the Faith gown covered with millions of 3D
handstitched flowers and pearls. Its classic front has a sexy modern back with a foamy silk
bow. I chose my most ethereal silk muslin for this gown and I designed a romantic long
train for it. This gown is made with long hours of handstitching.

You don't have permission to register.