Top

FANCY

Kategóriák: ,

Leírás

Kollekciónk legpazarabb anyaga a 3D-s virágokkal telehintett tüll, melyből a Fancy ruhát is készítettük. A hosszú, buggyos ujjú, tüllszoknyás Fancy ruha tetejét és ujját millió kézzel felvarrt csipkevirág és gyöngy borítja, mely a szoknyára is lefolyik a derékrésznél. V-kivágása és szexi nyitott háta van, a háta derékrészen tüll megkötővel. Rengeteg kézimunkával készült darab.

Az árakról érdeklődj az alábbi e-mail címen: info@norasarman.com

Mit tartalmaz az ár?

Egy új, a megrendelő méretei alapján elkészített ruhára vonatkozik.

Valamint biztosítunk két ruhapróba konzultációt az esküvő előtt, ahol a ruhát beállítjuk és megigazítjuk a megrendelő méretei szerint a nagy napra.

FENNTARTHATÓSÁG
Minden egyes ruhánk családi manufaktúrában készül, Budapest szívében, kézzel és szeretettel. Gondosan odafigyelünk arra, hogy alapanyagaink európai gyártóktól származzanak, a csipkéinket a leghíresebb francia csipkekészítők adják, a selymek pedig az olasz minőséget dicsérik.

A családi manufaktúra számunkra különleges értéket képvisel, amelyre büszkék vagyunk. A kézimunka kelti életre ruháinkat. A munkafázisok során válik igazán személyessé kötődésünk az egyes darabokhoz. A szabásvonalak előkészítése, az anyagok kiválasztása, a varrás és a csipkézés közben teremt kapcsolatot a valósággal a fantáziánk. Ahogy Nóri fogalmaz, ebben van maga az élet, az igazi értékteremtés. Így lesz minden ruhánk egyszeri és megismételhetetlen.

 

 

The most lavish material in the collection is a handstitched tulle with millions of 3D
flowers and pearls. We created the Fancy gown from this material and beautiful tulle
which is used for bridal veils. It has an open back with a tulle bow on the waist. This
gown is made with long hours of handstitching.

You don't have permission to register.