Top

FATE

Leírás

FATE

Jelenleg már csak 38 és 40-es méretben elérhetőek, utolsó darabok!

FATE ruhánk tetejét és ujját millió kézzel felvarrt 3D-s csipkevirág és gyöngy borítja. V-kivágású eleje és szexi, V-kivágású háta van, a vállrészen megkötővel. Könnyedségét anyaga és felhasított eleje adja, melyből lépésnél kilátszik a láb. Gyöngygomb-sorral záródik. A legfinomabb hernyóselyem muszlinunkból készítettük el és luxuskategóriás, hímzett tüllből. Rengeteg kézimunkával készült darab.

Az árakról érdeklődj az alábbi e-mail címen: info@norasarman.com

Mit tartalmaz az ár?
Az ár a showroomban próbálható limitált darabra vonatkozik. Biztosítunk két ruhapróba konzultációt az esküvő előtt, ahol a ruhát beállítjuk és megigazítjuk a megrendelő méretei szerint a nagy napra.

Fenntarthatóság

Minden egyes ruhánk családi manufaktúrában készül, Budapest szívében, kézzel és szeretettel. Gondosan odafigyelünk arra, hogy alapanyagaink európai gyártóktól származzanak, a csipkéinket a leghíresebb francia csipkekészítők adják, a tüllök és hernyóselymek pedig az olasz minőséget dicsérik.

Limitáltság

A családi manufaktúra számunkra különleges értéket képvisel, amelyre büszkék vagyunk. A kézimunka kelti életre ruháinkat. A munkafázisok során válik igazán személyessé kötődésünk az egyes darabokhoz, így lesz minden ruhánk egyszeri és megismételhetetlen.
A gondos odafigyelés és a sok munkaórát igénylő kivitelezés miatt úgy döntöttünk, hogy ruháinkat limitált darabszámban készítjük. Egy-egy fazonból néhány darab van, különböző méretekben, amíg a készlet tart, így tudjuk garantálni az egyediséget.

Árajánlatért írj az info@norasarman.com email címünkre!

This dress may be your fate. The top and the long sleeve of the FATE gown covered with millions of 3D handstitched flowers and pearls. I chose my most ethereal silk muslin for this gown and I designed a romantic long train for it. This gown is made with long hours of handstitching.

You don't have permission to register.
hu_HUHungarian