Top

FATE

Kategóriák: ,

Leírás

FATE

FATE ruhánk tetejét és ujját millió kézzel felvarrt 3D-s csipkevirág és gyöngy borítja. V-kivágású eleje és szexi, V-kivágású háta van, a vállrészen megkötővel. Könnyedségét anyaga és felhasított eleje adja, melyből lépésnél kilátszik a láb. Gyöngygomb-sorral záródik. A legfinomabb hernyóselyem muszlinunkból készítettük el és luxuskategóriás, hímzett tüllből. Rengeteg kézimunkával készült darab.

Az árakról érdeklődj az alábbi e-mail címen: info@norasarman.com

Mit tartalmaz az ár?
Az ár a showroomban próbálható limitált darabra vonatkozik. Biztosítunk két ruhapróba konzultációt az esküvő előtt, ahol a ruhát beállítjuk és megigazítjuk a megrendelő méretei szerint a nagy napra.

FENNTARTHATÓSÁG

Minden egyes ruhánk családi manufaktúrában készül, Budapest szívében, kézzel és szeretettel. Gondosan odafigyelünk arra, hogy alapanyagaink európai gyártóktól származzanak, a csipkéinket a leghíresebb francia csipkekészítők adják, a selymek pedig az olasz minőséget dicsérik.
A családi manufaktúra számunkra különleges értéket képvisel, amelyre büszkék vagyunk. A kézimunka kelti életre ruháinkat. A munkafázisok során válik igazán személyessé kötődésünk az egyes darabokhoz. A szabásvonalak előkészítése, az anyagok kiválasztása, a varrás és a csipkézés közben teremt kapcsolatot a valósággal a fantáziánk. Ahogy Nóri fogalmaz, ebben van maga az élet, az igazi értékteremtés. Így lesz minden ruhánk egyszeri és megismételhetetlen.

This dress may be your fate. The top and the long sleeve of the FATE gown covered with millions of 3D handstitched flowers and pearls. I chose my most ethereal silk muslin for this gown and I designed a romantic long train for it. This gown is made with long hours of handstitching.

You don't have permission to register.