Top

Frida

Kategória:

Leírás

A 2020-as Nora Sarman kollekció Frida darabja egy lágyan omló, hernyóselyem muszlin ruha pasztell és fémszállal hímzett francia csipkével díszítve. Könnyed, uszály nélküli szoknyája az egyik oldalon elöl felsliccelt. A nyitott hátú spagettipántos ruha az egyszerűség jegyében született, a pasztellel díszített francia csipke és a csipkeöv adja a ruha különlegességét. A legfinomabb muszlinunkból készült uszály nélküli szoknyája miatt tökéletes választás szabadtéri, bohém esküvőre.

Az árakról érdeklődj az alábbi e-mail címen: info@norasarman.com

Limitált darab, csak pár készül belőle.

FENNTARTHATÓSÁG
Minden egyes ruhánk családi manufaktúrában készül, Budapest szívében, kézzel és szeretettel. Gondosan odafigyelünk arra, hogy alapanyagaink európai gyártóktól származzanak, a csipkéinket a leghíresebb francia csipkekészítők adják, a selymek pedig az olasz minőséget dicsérik.

A családi manufaktúra számunkra különleges értéket képvisel, amelyre büszkék vagyunk. A kézimunka kelti életre ruháinkat. A munkafázisok során válik igazán személyessé kötődésünk az egyes darabokhoz. A szabásvonalak előkészítése, az anyagok kiválasztása, a varrás és a csipkézés közben teremt kapcsolatot a valósággal a fantáziánk. Ahogy Nóri fogalmaz, ebben van maga az élet, az igazi értékteremtés. Így lesz minden ruhánk egyszeri és megismételhetetlen.

You don't have permission to register.