Top

GALATEA

Kategóriák: ,

Leírás

GALATEA, limitált darab. Elérhető 34, 36 méretben

Gyönyörű virágmintás francia csipkéből készült menyasszonyi ruha. Igazi felhőtlen nyári esküvőre való, vagy akár tengerparti menyegzőre. Háta szinte teljesen nyitott, egy romantikus  masnival megbolondítva. Szoknyája hernyóselyem muszlin, nagyon kényelmes és könnyed, hasítékkal készült, ami az idei év nagy slágere. A  modern menyasszony meg szeretné mutatni az alakját, miközben fontos, hogy a ruhája kényelmes legyen. Uszály nélkül készült, mert kényelmes és laza ruha.

Az árakról érdeklődj az alábbi e-mail címen: info@norasarman.com

Mit tartalmaz az ár?
Az ár a showroomban próbálható limitált darabra vonatkozik. Biztosítunk két ruhapróba konzultációt az esküvő előtt, ahol a ruhát beállítjuk és megigazítjuk a megrendelő méretei szerint a nagy napra.

FENNTARTHATÓSÁG
Minden egyes ruhánk családi manufaktúrában készül, Budapest szívében, kézzel és szeretettel. Gondosan odafigyelünk arra, hogy alapanyagaink európai gyártóktól származzanak, a csipkéinket a leghíresebb francia csipkekészítők adják, a selymek pedig az olasz minőséget dicsérik.

A családi manufaktúra számunkra különleges értéket képvisel, amelyre büszkék vagyunk. A kézimunka kelti életre ruháinkat. A munkafázisok során válik igazán személyessé kötődésünk az egyes darabokhoz. A szabásvonalak előkészítése, az anyagok kiválasztása, a varrás és a csipkézés közben teremt kapcsolatot a valósággal a fantáziánk. Ahogy Nóri fogalmaz, ebben van maga az élet, az igazi értékteremtés. Így lesz minden ruhánk egyszeri és megismételhetetlen.

 

You don't have permission to register.