Top

GEORGINA

Kategóriák: ,

Leírás

A GEORGINA egy lágyan omló, hernyóselyem muszlin ruha, luxus kategóriás, francia pamut csipkével díszítve. Klasszikus, elegáns formavilága a gyönyörű csipkében, japán-ujjban, “A” vonalú szoknyában jelenik meg.

100% hernyóselyemből készült, könnyed, lágy esésű ruha. Tökéletes fazon többféle testalkatú hölgy számára, mert A-vonalú szoknyája nyújtja az alakot. A japánujjú felsőrésze kiemeli a vállakat, optikailag karcsúsítja a derékrészt. Kézzel applikált csipke borítása különleges, egyedi, és izgalmas megoldás.

Hozzáillő csipkevirágokkal teleszórt fátylat is készítettünk hozzá.

Az árakról érdeklődj az alábbi e-mail címen: info@norasarman.com

A szett darabjai külön is megvásárolhatóak, kombinálhatóak egymással.

Mit tartalmaz az ár?

Egy új, a megrendelő méretei alapján elkészített ruhára vonatkozik

Valamint biztosítunk két ruhapróba konzultációt az esküvő előtt, ahol a ruhát beállítjuk és megigazítjuk a megrendelő méretei szerint a nagy napra.

FENNTARTHATÓSÁG
Minden egyes ruhánk családi manufaktúrában készül, Budapest szívében, kézzel és szeretettel. Gondosan odafigyelünk arra, hogy alapanyagaink európai gyártóktól származzanak, a csipkéinket a leghíresebb francia csipkekészítők adják, a selymek pedig az olasz minőséget dicsérik.

A családi manufaktúra számunkra különleges értéket képvisel, amelyre büszkék vagyunk. A kézimunka kelti életre ruháinkat. A munkafázisok során válik igazán személyessé kötődésünk az egyes darabokhoz. A szabásvonalak előkészítése, az anyagok kiválasztása, a varrás és a csipkézés közben teremt kapcsolatot a valósággal a fantáziánk. Ahogy Nóri fogalmaz, ebben van maga az élet, az igazi értékteremtés. Így lesz minden ruhánk egyszeri és megismételhetetlen.

You don't have permission to register.