Top

GISELLE & DUSK

Kategóriák: ,

Leírás

Top: GISELLE. Limitált, amíg a készlet tart.
Szoknya: DUSK. Limitált, amíg a készlet tart.

Forró nyári esküvőre készülsz? Könnyedsége, fesztelensége miatt tökéletes választás a GISELLE top egy gyönyörű A-vonalú szoknyával. A GISELLE spagettipánttal készült, melyre felfutnak a 3D-s csipkevirágok. A háta nyitott és egy lágy muszlin övvel kötheted a derekadra.

Gyönyörű esésű hernyóselyem szoknyánkat, a DUSK-ot adtuk hozzá, de akár egy sellő szoknyával, vagy tündéres tüllszoknyával is elképzelhető.
A DUSK egy lágy, A-vonalú, uszályos hernyóselyem muszlin szoknya, melynek háta gyöngygomb-sorral záródik.

GISELLE fátyol: tedd még romantikusabbá a bevonulásod az éteri tüll GISELLE fátyollal!

 

A GISELLE  top különböző szoknyákkal, nadrágokkal, akár levehető uszállyal megvásárolható, így az ára is ezek alapján változhat a szettnek. Attól függően, hogy milyen variációban választja ki a leendő tulajdonos, a GISELLE top szettben árkategóriája: 520.000.- és 910.000.- ig terjed.

Mit tartalmaz az ár?

Az ár a showroomban próbálható limitált darabra vonatkozik. Biztosítunk két ruhapróba konzultációt az esküvő előtt, ahol a ruhát beállítjuk és megigazítjuk a megrendelő méretei szerint a nagy napra.

Variálhatóság

A különböző topok és szoknyák más-más stílust és hangulatot árasztanak. A rengeteg variációs lehetőség miatt olyan szettet tudsz alkotni, ami a te személyiségedet a legjobban képviseli.

Aki kétrészes fazont választ, az a szertartás után akár minire is cserélheti uszályos szoknyáját, így még menyecske ruhaként is funkcionálni fog a szett, és nem kell túl korán megválnod szeretett ruhádtól, hanem hajnalig élvezheted.

 

Fenntarthatóság

Minden egyes ruhánk családi manufaktúrában készül, Budapest szívében, kézzel és szeretettel. Gondosan odafigyelünk arra, hogy alapanyagaink európai gyártóktól származzanak, a csipkéinket a leghíresebb francia csipkekészítők adják, a tüllök és hernyóselymek pedig az olasz minőséget dicsérik.

A Nora Sarman kollekció idén bővelkedik kétrészes ruhákban, melyek a modern menyasszonyoknak szólnak, akik már nem hagyományos ruhára vágynak. A csipke felső egy örök darab lehet a szekrényedben, amit felvehetsz akár házassági évfordulóra, akár egy jeles eseményre, bárhová, ahova ünneppé szeretnéd varázsolni a pillanatot. Ki mondta, hogy az esküvői ruhádnak csak egyetlen alkalomról kell szólnia?

 

Limitáltság

A Nora Sarman menyasszonyi ruhák családi műhelyünkben készülnek, Budapest szívében. A családi manufaktúra számunkra különleges értéket képvisel, amelyre büszkék vagyunk. A kézimunka kelti életre ruháinkat. A munkafázisok során válik igazán személyessé kötődésünk az egyes darabokhoz, így lesz minden ruhánk egyszeri és megismételhetetlen.

A gondos odafigyelés és a sok munkaórát igénylő kivitelezés miatt úgy döntöttünk, hogy ruháinkat limitált darabszámban készítjük. Egy-egy fazonból néhány darab van, különböző méretekben, amíg a készlet tart, így tudjuk garantálni az egyediséget.

You don't have permission to register.
hu_HUHungarian