Top

GRACIA

Kategóriák: ,

Leírás

Mintha egy görög istennő lépne színre, Gracia ruhánk hihetetlenül egyszerű, nagyvonalú, de mégis isteni hatása van, ha megpillantod. Titka a gyönyörű selyem muszlin anyaga, mely lágyan omlik alá, és francia guipure csipkéje, amiből épp csak annyi lett használva, hogy ne vonja el a figyelmet a ruha nagyvonalúságából.

Elöl “V” hátul “V” kivágása nagyon vonzó a menyasszonyok körében, mert nyújtja az alakot, szinte  minden testalkatra előnyös fazon. Slicces szoknyája is a görög istennő hatást erősíti, és a derekat körbe ölelő selyem szalag.

Ára: 530.000 forint

Mit tartalmaz ez az ár?

A feltüntetett ár egy új, a megrendelő méretei alapján elkészített ruhára vonatkozik

Valamint biztosítunk két ruhapróba konzultációt az esküvő előtt, ahol a ruhát beállítjuk és megigazítjuk a megrendelő méretei szerint a nagy napra.

FENNTARTHATÓSÁG
Minden egyes ruhánk családi manufaktúrában készül, Budapest szívében, kézzel és szeretettel. Gondosan odafigyelünk arra, hogy alapanyagaink európai gyártóktól származzanak, a csipkéinket a leghíresebb francia csipkekészítők adják, a selymek pedig az olasz minőséget dicsérik.

A családi manufaktúra számunkra különleges értéket képvisel, amelyre büszkék vagyunk. A kézimunka kelti életre ruháinkat. A munkafázisok során válik igazán személyessé kötődésünk az egyes darabokhoz. A szabásvonalak előkészítése, az anyagok kiválasztása, a varrás és a csipkézés közben teremt kapcsolatot a valósággal a fantáziánk. Ahogy Nóri fogalmaz, ebben van maga az élet, az igazi értékteremtés. Így lesz minden ruhánk egyszeri és megismételhetetlen.

You don't have permission to register.