Top

HERA & HERA

Leírás

HERA top
Ez a ruha két részből áll, a teteje egy luxuskategóriás, francia 3D-s csipketop: a HERA, melynek kivágott hátát egy masnival kötheted a derekadra. Halter fazonja kiemeli a vállakat. Ha igazi hercegnőként szeretnél az oltár elé lépni, akkor válaszd hozzá a HERA tüllszoknyát.
A HERA topot többszáz kézzel felvarrt 3D-s csipkevirág és gyöngy borítja. Halvány rózsaszín, barackszín, púder és vajszínű virágokkal készült. Rengeteg kézimunkával készült darab.
Ez a felső nem csak ezzel a szoknyával variálható össze, viseld testhez simuló sellővel, tündéri tüll szoknyával, puha muszlin szoknyával, de akár rövid fazonúval is.
Aki kétrészes fazont választ, az a szertartás után akár minire is cserélheti uszályos szoknyáját, így még menyecske ruhaként is funkcionálni fog a szett, és nem kell túl korán megválnod szeretett ruhádtól, hanem hajnalig élvezheted.
HERA szoknya
A HERA szoknya a legromantikusabb, legnagyobb tüllszoknyánk. Könnyed fátyoltüllből készült, az egyik oldalon lábvillantó hasítékkal. Kényelmes, uszály nélküli tüllszoknya, melyben garantáltan önfeledt az ünneplés.
You don't have permission to register.
hu_HUHungarian