Top

GLORIA & BETTA

Kategóriák: ,

Leírás

Ruha: GLORIA. Limitált, amíg a készlet tart.
Ez a gyönyörű aszimmetrikus, félvállas ruha a kollekció egyik legkülönlegesebb darabja. Szuper-nőies ruha, sellő fazonja kiemeli az alakot, hasítékos szoknyája könnyeddé és kényelmessé teszi. Áttetsző felsőrésze olyan, mintha csak virágok borítanák be a tested. Háta gyöngygombokkal záródik. Hernyóselyemből készül. Limitált, mivel ebből a különleges csipkéből csak pár darab készül.
BETTA uszály: választhatod hozzá ezt az A-vonalú éteri hernyóselyem muszlin uszályt, melyet levehetsz a ceremónia után.
A GLORIA ruha ára 850.000 Ft
A rácsatolható BETTA uszállyal együtt 1.100.000 Ft
Mit tartalmaz az ár?
Az ár a showroomban próbálható limitált darabra vonatkozik. Biztosítunk két ruhapróba konzultációt az esküvő előtt, ahol a ruhát beállítjuk és megigazítjuk a megrendelő méretei szerint a nagy napra.
Fenntarthatóság
Minden egyes ruhánk családi manufaktúrában készül, Budapest szívében, kézzel és szeretettel. Gondosan odafigyelünk arra, hogy alapanyagaink európai gyártóktól származzanak, a csipkéinket a leghíresebb francia csipkekészítők adják, a tüllök és hernyóselymek pedig az olasz minőséget dicsérik.
Limitáltság
A családi manufaktúra számunkra különleges értéket képvisel, amelyre büszkék vagyunk. A kézimunka kelti életre ruháinkat. A munkafázisok során válik igazán személyessé kötődésünk az egyes darabokhoz, így lesz minden ruhánk egyszeri és megismételhetetlen.
A gondos odafigyelés és a sok munkaórát igénylő kivitelezés miatt úgy döntöttünk, hogy ruháinkat limitált darabszámban készítjük. Egy-egy fazonból néhány darab van, különböző méretekben, amíg a készlet tart, így tudjuk garantálni az egyediséget.
You don't have permission to register.
hu_HUHungarian