Top

FAIRY & IDYLL

Leírás

Top: FAIRY. Limitált, amíg a készlet tart.
Szoknya: IDYLL. Limitált, amíg a készlet tart.

Kollekciónk legmunkaigényesebb darabja a FAIRY top, melyet többszáz kézzel felvarrt 3D-s csipkevirág és gyöngy borít. A hosszú ujjú top háta gyöngygomb-sorral záródik. Rengeteg kézimunkával készült darab.
Finom rózsaszín, púder és vajszínű virágokkal készült, de elkészítettük egyöntetű, tört fehér színben is.

IDYLL: fodros puhatüll szoknya mini és midi változatban és több színben. Törtfehérben választhatod a polgári esküvődre, púder és vörös színben pedig tökéletes menyecske-szoknya.

Ez a felső nem csak ezzel a szoknyával variálható össze, viseld testhez simuló sellővel, tündéri tüll szoknyával, puha muszlin szoknyával, minivel vagy akár nadrággal.

 

A FAIRY top különböző szoknyákkal, nadrágokkal, akár levehető uszállyal megvásárolható, így az ára is ezek alapján változhat a szettnek. Attól függően, hogy milyen variációban választja ki a leendő tulajdonos, a FAIRY top szettben árkategóriája: 600.000.- és 1.000.000.- ig terjed. 

Mit tartalmaz az ár?
Az ár a showroomban próbálható limitált darabra vonatkozik. Biztosítunk két ruhapróba konzultációt az esküvő előtt, ahol a ruhát beállítjuk és megigazítjuk a megrendelő méretei szerint a nagy napra.

Variálhatóság

A különböző topok és szoknyák más-más stílust és hangulatot árasztanak. A rengeteg variációs lehetőség miatt olyan szettet tudsz alkotni, ami a te személyiségedet a legjobban képviseli.
Aki kétrészes fazont választ, az a szertartás után akár minire is cserélheti uszályos szoknyáját, így még menyecske ruhaként is funkcionálni fog a szett, és nem kell túl korán megválnod szeretett ruhádtól, hanem hajnalig élvezheted.

Fenntarthatóság

Minden egyes ruhánk családi manufaktúrában készül, Budapest szívében, kézzel és szeretettel. Gondosan odafigyelünk arra, hogy alapanyagaink európai gyártóktól származzanak, a csipkéinket a leghíresebb francia csipkekészítők adják, a tüllök és hernyóselymek pedig az olasz minőséget dicsérik.
A Nora Sarman kollekció idén bővelkedik kétrészes ruhákban, melyek a modern menyasszonyoknak szólnak, akik már nem hagyományos ruhára vágynak. A csipke felső egy örök darab lehet a szekrényedben, amit felvehetsz akár házassági évfordulóra, akár egy jeles eseményre, bárhová, ahova ünneppé szeretnéd varázsolni a pillanatot. Ki mondta, hogy az esküvői ruhádnak csak egyetlen alkalomról kell szólnia?

Limitáltság

A Nora Sarman menyasszonyi ruhák családi műhelyünkben készülnek, Budapest szívében. A családi manufaktúra számunkra különleges értéket képvisel, amelyre büszkék vagyunk. A kézimunka kelti életre ruháinkat. A munkafázisok során válik igazán személyessé kötődésünk az egyes darabokhoz, így lesz minden ruhánk egyszeri és megismételhetetlen.
A gondos odafigyelés és a sok munkaórát igénylő kivitelezés miatt úgy döntöttünk, hogy ruháinkat limitált darabszámban készítjük. Egy-egy fazonból néhány darab van, különböző méretekben, amíg a készlet tart, így tudjuk garantálni az egyediséget.

You don't have permission to register.
hu_HUHungarian