Top

fontos tudnivalók

Üdvözlünk a Nora Sarman világában!

Szeretnénk néhány fontos információt megosztani a próbával kapcsolatban, hogy gördülékenyebben mehessen az első találkozás ruháinkkal.

A ruhapróba élménye Nora Sarman világában

Hisszük, hogy menyasszonyaink számára a ruhapróba az esküvővel kapcsolatos döntési folyamatok egyik legmeghatározóbb része, egyben életük egyik legkülönlegesebb alkalma.
Arra törekszünk, hogy a döntés fontosságát megillető szakértői, támogatói figyelemmel legyünk klienseink felé.
A próba során privát menyasszonyi stílustanácsadónk szakmai tanácsokkal lát el benneteket, így a próba végére egy teljes képet kaptok az egyéni testalkat, stílus és önazonosság jegyében a számotokra legmegfelelőbb összeállításokról.
A személyi konzultációval egybekötött ruhapróba díja 20.000 Ft mely a helyszínen fizetendő. Ezt az összeget nem kérjük el, ha aznap foglalod le ruhádat:)


A próba időtartama

A ruhapróba időtartama  másfél- két óra. Mivel menyasszonyaink előre lefixált beosztásban érkeznek, ezért kérünk, ne késs, mert a saját idődből veszel el ezzel.


Szakmai tanácsunk az első próbához

Javasoljuk, hogy az első alkalommal egyedül érkezz, vagy csak olyan kísérőt hozz magaddal, akinek a véleményében teljesen megbízol.
Fontosnak tartjuk, hogy ez az alkalom csak rólad és a személyes érzéseidről szóljon a ruhákkal kapcsolatban.
A további próbák alatt szalonunkban legfeljebb három kísérőnek tudunk helyet biztosítani.


Áraink

Szalonunkban nincs kölcsönzési lehetőség. Kollekciónkat több árkategória mentén alakítottuk ki.
Amennyiben fontos számodra, hogy egy bizonyos költségkereten belül maradj, kérlek jelezd nekünk, hogy a próba olyan ruhákat és ruha-kombinációkat mutathassunk meg neked, amelyek ebbe a keretbe beleférnek.

A kollekció árkategóriában 550.000 Ft-tól indul és az egyéni összeállítástól függően 1.200.000 Ft-ig terjed.  Ruháink nagy része kétrészes szettből áll, így nagyban függ a kiválasztott felső és alsó ruha árától végleges ár. 🙂

Emellett az alábbi oldalunkon megtalálható darabok kedvezményesebb áron elérhetőek így érdemes szétnézni ezek között is.

Ha a kollekciónkból egy általad kinézett konkrét ruha vagy összeállítás pontos ára iránt érdeklődnél, kérlek küldd el róla a képet vagy a nevét e-mailben az info@norasarman.com címre, és válaszüzenetben megírjuk neked a ruha árát.

Üdvözlettel,

A Nora Sarman csapat

 

 

You don't have permission to register.
hu_HUHungarian