Top

Blog

Alexandra

Alexandra / egyedi tervezésű ruha

A legisnpirálóbb Szandra Balaton-felvidéki esküvőjén a desszertasztal a százféle csodás kinézetű édességgel és persze a gyönyörű egyedi tervezésű Nora Sarman ruha, amit az Egy csipet torta megálmodója a nagy napján viselt.

Szandra a hazai esküvői szakma egy nagyon inspiráló szereplője, az Egy csipet torta megálmodója. Amikor megkeresett azzal, hogy tervezzem meg az esküvői ruháját, nagyon megörültem, hiszen ez nemcsak szakmai visszajelzés, hanem kihívás is volt. Személyesen nem ismertem őt, csak a fantasztikus tortáit. Az egyéni tervezésben az a legizgalmasabb, hogy ki kell tapintani a menyasszony valódi énjét, a csak rá jellemző nőiességet. Letisztult szabású ruhát készítettem Szandrának, melynek a romantikáját az a különleges francia csipke adta, amelyet ezüst és pasztellszínű selyemszálas hímzés díszít.

“Szeretném -így az esküvőm után- még egyszer megköszönni a gyönyörű ruhám. Már a tervezgetés és a próbák során is éreztem, hogy igazán “én vagyok” és ez az esküvő napján csak erősödött. Tökéletesen kényelmes volt, nem korlátozott semmiben és szinte mindenki kiemelte, hogy mennyire passzol hozzám. Köszönöm Nóri, hogy ennyire rám éreztél és megtervezted számomra a tökéletes ruhát, soha nem fogom elfelejteni. <3 ”

Ruha: egyedi tervezésű Nora Sarman ruha
Fotó: Török-Bognár Reni
Szervezés, lebonyolítás: Happily Ever Weddings by Diána Vígh
Dekoráció, grafikák: Natural Wedding Decor
Sütemények, torta: Egy csipet torta
Helyszín, catering: Káli Art Inn

You don't have permission to register.
hu_HUHungarian