Top

Blog

Betta

Lipcsei Bettát személyesen ismerem mióta megnyerte a Miss Universe Hungary szépségversenyt, hiszen azóta többször volt már Nora Sarman ruhában különböző díjátadókon, gálákon.

Szeretek olyan nőkkel dolgozni, mint Betta, mert ő egy valódi szépség kívül, belül, számomra ő megtestesíti az igazi Nora Sarman múzsát. Így nagy öröm volt számomra, hogy engem bízott meg az esküvői ruhája elkészítésével. És ami egy tervezőnek a legnagyobb álom, hogy szinte semmiben nem szabott gátat az elképzeléseimnek, így egy igazán nőies, kifinomult, légies ruhát tervezhettem neki, ami mind a menyasszonyhoz is passzolt, mind a Nora Sarman márkához. Sőt mondhatom, hogy a neki tervezett ruha lett az egyik kedvencem ebben a szezonban, olyannyira, hogy BETTA néven bekerült az új kollekcióba.

A ruha legkülönlegesebb része a felső része, amely egy áttetsző tüllből készült míder. Ez a ruha trend a 2023-2024-es esküvői trendek “királynője”, hiszen a régi idők mídereiből inspirálódva tért vissza a fűző a mai divatba.
Betta alakjához egy enyhe sellő alsórészt választottunk, ám készült hozzá egy selyem uszály, amely teljesen lecsatolható a ruháról. Egy gyönyörű puhatüll fátylat is készítettünk a számára a templomi szertartásra.
Az esküvőt a Happily Ever Weddings szervezte.
Fotók: Balázs Lengyel Photographer
Virág és dekoráció: Natural Wedding Decor
Menyasszonyi cipő: Jimmy Choo

.

Post a Comment

You don't have permission to register.
hu_HUHungarian