Top

Blog

Boglárka

Gyönyörű menyasszony FAIRYTALE ruhánkban

Amikor ezt a ruhát terveztem, Debussy Egy faun délutánja szólt a fejemben. Elképzeltem egy erdőt, benne egy tisztást és ott egy nagy ünnepséget. Az ünnepség résztvevői az antik mitológia szereplői voltak: faunok, nimfák, bacchánsnők, szibillák… Ezt a ruhát egy nimfa menyasszonyi ruhájának képzeltem. Így aztán valahogy sosem vártam, hogy majd egy igazi menyasszony kiválassza ezt a ruhát, a FAIRYTALE-t, mert inkább ilyen statement darabnak szántam, meg hát ugye már megvolt a viselője ? . Aztán egyszer csak megjött Bogi és megtestesítette azt a menyasszonyt, akinek terveztem. Szerintem nem is Bogi választott, hanem a ruha őt.
Köszönjük Bogi a szívhez szóló szavakat <3
“Kedves Nóri,
Köszönöm,hogy megtervezted álmaim ruháját,aminél tökéletesebbet el sem tudtam volna képzelni?
Minden egyes apró részletében 100% én voltam a ruha, imádom az apró 3D csipkés virágokat rajta, imádom a combfelvágást, imádom, hogy púder rózsaszín a színe.
A nagy napon mikor újra felvehettem ezt a csodát, akkora önbizalmat és nyugalmat adott? Úgy éreztem magam abban a csodaszép ruhában, hogy ennél tökéletesebb már nem is lehetne.
Azt mondanom sem kell, hogy MINDENKI a csodájára járt a ruhának, vendégektől kezdve a fotósok -videósokon át. Elképesztően egyedi!
Köszönöm ,hogy általad nekem is megvolt a tündérkirálylány pillanatom???‍♀️

 

Kedves Réka és Tirsa
Köszönöm ,hogy minden alkalommal amikor nálatok jártam, a világ legfontosabb, legkülönlegesebb menyasszonyának érezhettem magamat?
Azt az elképesztő odaadást, amit tapasztaltam, őszinteséget, és szeretetet nem tudom elégszer meghálálni.
Köszönöm Tirsának, hogy az esküvő előtti utolsó ruhapróbán, a tönkretett magassarkú cipőmet is segített megjavítani??
Legjobb csapat?
Legszebb ruha?
Igazi család?
Köszönöm,
Láng Bogi?”
FAIRYTALE ruhánk az egyik legmunkaigényesebb darab, amit valaha készítettünk. Millió kézzel felvarrt 3D-s rózsaszín, púder és vajszínű csipkevirág és gyöngy borítja. Gyönyörűen emeli ki az alakot, ugyanis mídert építettünk a tetejébe melynek nyitott hátmegoldása fűzéssel záródik. Vállra leomló virágpánt teszi különlegessé. Az egyik oldalán hasíték teszi könnyedebbé. Imádjuk ezt a fazont, valamilyen formában az új kollekcióban is meg fog jelenni 🙂

.

You don't have permission to register.