Top

Blog

Csenge

Lehet egy menyasszonyi ruha vagány de közben romantikus? Szerintünk igen!

Csenge tökéletesen megtestesíti azt a menyasszonyt, akinek tervezek. Ebben a kétrészes menyasszonyi szettben nem csak a Nora Sarman márka jelenét jeleníti meg, hanem a jövőt is, hiszen hisszük azt, hogy a jövő a fenntartható esküvői ruháké lesz. Azoké a menyasszonyi ruháké lesz, amik nem csak egy napra készülnek. Egy gyönyörű, tökéletesen méretre igazított csipketopot be lehet építeni a ruhatárba az esküvő után. De nem csak ezért hiszünk mi a kétrészes menyasszonyi ruhákban, hanem azért is, mert nagyon vagányak, pont olyanok, amilyenre egy mai menyasszony vágyik, kényelmesek, önfeledten lehet bennük mozogni és mégis magukban hordozzák a menyasszonyság romantikáját!

Csenge természetes anyagokból készült szettet, a puha pamutcsipkéből készült GRIMM topot választotta a hernyóselyem muszliból készült ELEGANCE szoknyánkkal.

Köszönjük szépen Csenge, hogy ilyen gyönyörű vagy a Nora Sarman menyasszonyi ruhádban, köszönjük szépen a képeket és a kedves levelet!
“Szeretném szívből megköszönni nektek, hogy megtalálhattam a tökéletes ruhát az esküvőmre. Imádtam minden percet, amit ebben a ruhában töltöttem. Egy szó szerintem mindent leír amit a ruhával kapcsolatban éreztem: ÖNAZONOSSÁG <3 . Köszönöm nektek a vidám és önfeledt hangulatot is, amit a ruhapróbákba csempésztetek, mindig felüdülés volt hozzátok menni a rohanós hétköznapokban. :)”
Fotó: Natural Sentiments
Smink: Habon Kimberli

.

You don't have permission to register.