Top

Blog

Enikő

Sok ruhánkban megjelent idén a 3D virágos-gyöngyös díszítés, mely rengeteg időt és kézimunkát igényel a műhelyben, így ezek a darabok mindig a legmegbecsültebbek a kollekcióban.

Enikő két dologban volt biztos az első ruhapróba után, hogy olyan ruhát akar, ami telis-tele van virágokkal és gyöngyökkel, és hogy “amerikai vállú” menyasszonyi ruhát szeretne. Így alkottuk meg számára ezt az egyszeri és megismételhetetlen ruhát, melyben nem csak a két kiindulópontot jutattuk kifejezésre, hanem Enikő nőies, finom karakterét. A lehető legkönnyedebb muszlinból készítettük el az uszályos szoknyarészt az egyik oldalon hasítékkal. A tündéres hatást az áttetsző masni teszi teljessé a ruha hátán.
Mindig nagy öröm, amikor meglátjuk a menyasszonyok által küldött fotókon, hogy milyen volt az összhatás. Enikő menyasszonyi megjelenését az általunk készített éteri fátyol és a hajban elszórt gyöngyök teszik teljessé.
Enikő így írt erről a napról nekünk levelében, köszönjük szépen Enikő!
“A készülődésünk a Budapesti Corvinus Egyetemen volt, itt ismerkedtünk meg Petivel és odáig vagyunk az épületért, így a first look és pár kreatív kép is készült. Innen mentünk a templomba, majd a hármashatár-hegyen volt a kilatóban a második ceremónia majd a lagzi.”
“Bevallom régóta követtem már a márkát, tetszettek a ruhák, hogy nagyon könnyűnek és kényelmesnek tűntek (azok is), de mindig úgy gondoltam, hogy nekem nem valók, nem vagyok elég “vagány” a stílusukhoz. Aztán megláttam a kedvenc felső fazonomat online és úgy döntöttem teszek egy próbát nálatok, milyen jól tettem 🙂
Klisé ezt írni, de megalkottátok nekem A ruhát! Többen mondták, hogy mennyire “Encsis”, ennél többen talán csak azt mondták, hogy gyönyörű 🙂 és imádtam viselni!
A felsőrész szabása, a hátmegoldás és a slicc miatt nagyon modern és vagány az aprólékos díszítés viszont mindezt tompítja és hihetetlenül finom, elegáns összhatása lesz, amit a csodás uszály és a fátyol tett légiessé, nagyon egyedi lett!
Muszáj kiemelnem, hogy az a kedvesség, ahogy fogadtatok minden alkalommal, velem lelkesedtetek a cipőnél és minden apróságnál és már első alkalommal rám hangolódtatok nagyon sokat jelentett, úgy éreztem biztos kezekbe kerültem, köszönöm! :)”
Fotó: Otter Katalin
.
You don't have permission to register.
hu_HUHungarian