Top

Blog

Gondolataink az egyéni menyasszonyi ruha tervezésről

Az új Nora Sarman kollekció 3 irányelv mentén született meg: VARIÁLHATÓSÁG, FENNTARTHATÓSÁG, LIMITÁLTSÁG. Ez a három alappillér biztosítja a menyasszonyink számára, hogy a Nagy Napon egyediek lehessenek.

Amennyiben minket választasz, tőlünk választod a menyasszonyi ruhád, biztos lehetsz benne, hogy:

• a saját ízlésed alapján stylist tanácsadónkkal a legelőnyösebb szettet, vagy ruhát fogod kiválasztani.
• a ruhád fenntartható lesz, hiszen a kétrészes ruhák koncepciója az, hogy ezek újra felvehetőek az esküvő után is! Hiszünk abban, hogy a mai modern menyasszony nem csak egy alkalomra választ, a topot pl. házassági évfordulóra vagy más jeles eseményekre mind-mind fel tudja venni a nagy nap után is.
• minden egyes lépés, és folyamat teljes egyetértésben történik Veled
• a cél az, hogy magabiztos és sugárzó légy
• biztosítjuk, hogy egy különleges élmény legyen a ruhakészítés

Tervezd meg a menyasszonyi megjelenésed, ami a személyiségedhez a legjobban passzol!

Annyiszor hallottuk menyasszonyoktól, hogy “nagyon tetszik ez a felső, de azzal az alsóval jobb lenne…” Ez a probléma az új Nora Sarman kollekciónál fel sem merül, hiszen te találod ki, hogy milyen szoknyát szeretnél a választott felső részhez.
A különböző topok és szoknyák más-más stílust és hangulatot árasztanak. A 2024-ben minden eddiginél többféle felsőrészt és alsót tervezett Nóri, vannak vagány rövid csipketopok, amikben kivillanthatod a derekad, de lesz többféle fűzős felsőrész is, amely a szoknyával összepárosítva olyan, mintha egyberuhát viselnél. A rengeteg variációs lehetőség miatt olyan szettet tudsz alkotni, ami a te személyiségedet a legjobban képviseli.
Összefoglalva rengeteg lehetőség van a két részes ruhákban, amelyek mind a te kezedben összpontosulnak 🙂

Mi van akkor, ha számodra a konfekció méret nem megfelelő?

A Nora Sarman Showroom-ban ügyelünk arra, hogy minden méretben fel lehessen próbálni a ruháinkat, 44-es méret is található nálunk (nem annyi mennyiségben, mint az S-es ruhák, de azok a fazonok, amik szerintünk előnyösek nagyobb testalkatra, azok próbálhatóak 🙂 Ha tetszik a kollekció bizonyos darabja, csak éppen a méret nem tökéletes, akkor elkészítjük neked a te méretben!

Menyi idő kell a ruhakészítéshez?

A varratás hozzávetőlegesen 6-8 hónap átfutási idővel történik, és legalább 3 alakra igazító próba szükséges. Ha ettől gyorsabban van szükséged a ruhára, jelezd nekünk és egyeztetjük a lehetőségeket.

Mennyibe kerül egy menyasszonyi ruha varratás?

A menyasszonyi ruháink árát megtalálod itt a weblapon a ruhák termékleírásában. Az első ruhapróbán az esetleges apróbb változtatásokat is helyben beárazza a tanácsadónőnk, amennyiben változtatnál valamit. Ha komoly változtatást kérsz egy ruhán, vagy valami teljesen egyedit tervezünk, néhány napon belül e-mailen árajánlatot küldünk.
You don't have permission to register.
hu_HUHungarian