Top

Blog

Janka

Janka menyasszonyunkról mindenképpen szerettem volna egy blog posztot írni, mert egyrészt csodaszép képeket küldött nekünk, másrészt minden ruhapróba kellemes, nyugodt hangulatban telt vele, és nagyon belopta magát a szívünkbe. Ő egy igazi Nora Sarman menyasszony, természetes szépség, az elejétől fogva tudta mit akar, egy “egyszerű”, kényelmes ruhát, amiben önmaga lehetett a nagy napon.

Janka alakja tökéletesnek bizonyult ahhoz, hogy kiemelje egy nőies, sellő szoknyával, és egy viszonylag kivágott felsőrésszel. Így választotta a Goddess ruhát, amely szexi, de mégis kicsit bohém, a vadvirágos, 3D-s felsőrészével.

Kiemelném Janka anyukáját, aki az egyik legkedvesebb örömanya volt, akivel találkoztunk, támogató, lelkesedésével emelte a készülődés pillanatait itt nálunk, nagyon szerettük a közös munkát velük 🙂

A Goddess ruhánk egy csupavirág míder, és egy selyem sellő szoknya kombinációja, és bár sajnos már nem elérhető a menyasszonyok számára, kétrészes, új verziója megtalálható lesz a Showroomban a 2024-es esküvőkre is.

A csodaszép képeket Kaszás Gergely készítette.

Köszönjük, hogyminket választottál, Janka!

Millió puszi!

Réka, a Nora Sarman tulajdonos társa és a cikk szerzője 🙂

 

You don't have permission to register.
hu_HUHungarian