Top

Blog

Kata

Idén sok olyan menyasszonyi ruhát készítettünk, ami teljesen letisztult, csipke nélküli és a szépségét a fazon és a gondosan kitalált részletek adják. Az egyik ilyen ruhánk a GAIA.

Kata sokáig gondolkodott a GAIA és egy másik Nora Sarman menyasszonyi ruha között. Mi nem akartuk befolyásolni a döntését, mert mind a két ruha tökéletesen állt rajta, arról kellett döntenie, hogy melyik fejezi ki jobban az egyéniségét és azt a nőt, akivé menyasszonyként vált. Titkon az egész Nora Sarman csapat abban reménykedett, hogy a GAIA-t választja, mert ez a ruha különleges nekünk, imádjuk a letisztultságát és mi úgy éreztük, hogy Katához egy ilyen nagyvonalú, elegáns de mégis nagyon egyedi ruha illik, amely kiemeli gyönyörű, sudár alakját.
A GAIA különleges ruha a Nora Sarman ruhák között. Letisztult, nagyvonalú, egyszerű ruhának tűnik, de nagyon sok trükköt, apró részletet rejt, ami miatt az összhatás különleges és kiemeli viselője egyediségét. Csipke nélkül készült, hernyóselyem muszlinból és egy gyöngy-gombsor díszíti az elejét.
“Az alábbi képekkel szeretnék nektek még egyszer köszönetet mondani a gyönyörűséges menyasszonyi ruhámért! <3 <3 <3”
Mi is köszönjük Kata a gyönyörű képeket és sok boldogságot kívánunk!
Fotó: Pakó Petra
Virág: Chetres 
Helyszín: Villabogart, Alsóbogát
.
You don't have permission to register.
hu_HUHungarian