Top

Blog

Kata

Késő nyári hangulatban: Kata menyasszonyunk nagy napja

Kata menyasszonyi ruha választása nemcsak az esküvőjük természetes hangulatát tükrözte, hanem azt az esszenciát is, amit a Nora Sarman képvisel: a csipkék finom használatát és az áttetsző rétegek éteri szépségét.
Hálásak vagyunk azért a lehetőségért, hogy részesei lehettünk Kata különleges napjának, és hogy egy ilyen sugárzó és autentikus menyasszonyt öltözhettünk fel.
A Nora Sarman-nál továbbra is olyan menyasszonyok inspirálnak minket, mint Kata, akik emlékeztetnek bennünket arra, hogy a valódi szépség abban rejlik, hogy önmagad maradj.

 

“Eltelt már lassan egy hónap, de csak most jutottam el odáig, hogy írjatok Nektek! Szeretném megköszönni, hogy ilyen türelmesek és rugalmasak voltatok velem, és végül tökéletesre sikeredett a ruha. Nagyon jól éreztem magam benne, kényelmes volt, mindenkinek (de főleg nekem), nagyon tetszett. A legtöbben azt mondták, úgy nézek ki, mint egy tavasz tündér 😀
Ugye csak nálatok voltam próbán, és már az első alkalommal az Alina mellett döntöttem – annyira tetszett a különleges hátmegoldása, hogy egyből úgy éreztem, ő lesz az.
Köszönöm, hogy támogattatok a próbák alatt, nagyon sokat segített az önbizalmamon. Küldök pár képet, igyekeztem olyanokat válogatni, amin látszanak a ruha részletei is. 🙂
Még egyszer köszönök mindent!
Sok puszi,
Kata”
A csodaszép képeket a Peony Photo készítette.
A virágdekorációt az Arbonika Dried Flowers, a gyűrű pedig Kreisz Janka alkotása 🙂
Kata egy már klasszikusnak számító Nora Sarman esküvői ruha fazont, az ALINA-t választotta, melyet hernyóselyem organzából készítettünk el. A hosszú ujjú menyasszonyi ruha különlegessége a nyitott hát, melyet egy romantikus fodor keretez. Illúziótüllből készítettük el a ruha felső részét, melyre finom francia csipkét applikáltunk. Bohém és egyszerre romantikus menyasszonyi ruha.
Fotók: Peony Photo.
Koszorú és csokor: Arbonika Decor.
Helyszín: Anna Tanya Rustic Garden, Törökbálint
You don't have permission to register.
hu_HUHungarian