Top

Blog

Martina

Martina FEMININE menyasszonyi ruhájában

“Kedves Nora Sarman Csapat!
Amikor elképzeltem a menyasszonyi ruhámat és az érzést, miközben viselem, ezek a szavak jutottak eszembe: szikrázó nyár, ragyogó napsütés, fesztelenség, lágyság, nőiesség, elegancia, könnyedség, légiesség.
Sok szép ruhát felpróbáltam, ami bármelyik elképzelésemnek megfelelhetett volna…Ekkor kerestelek fel titeket. Ez volt a 3. ruha, amit kiválasztottam. A testvéremet idézem, akinek ez volt az első mondata a próbán, amikor először látta meg rajtam a ruhát, a ruhámat: “Ez az a mosoly, ez AZ a ruha!” 🙂 
Igaza volt. Mert ennek a ruhának nincs súlya. Olyan kellemes és könnyed érzés viselni, mintha szellő érne a bőrömhöz, ahogy lépek benne. Nőies és mégis illően visszafogott.
Nagyon izgultam, hogy a sok szállítástól nem esik-e baja és hogy tudom majd megóvni a sérülésektől. De attól a pillanattól kezdve, amikor az esküvőnk napján felvettem, minden aggodalmam elszállt. A ruha velem együtt élt és minden mozdulatomnak, minden ölelésnek és tánclépésnek szabad utat engedett, és hibátlan maradt. Én viseltem a ruhát, de mégsem éreztem, hogy rajtam van. Minden pillanatát élveztem és tudom, hogy sosem válok meg tőle, mert ha ránézek, az esküvőnk minden boldog pillanatát és valemennyi érzést egy kicsit újra átélek.
Szeretném nektek megköszönni a  kedves, jó hangulatú, szakszerű és türelmes segítséget, a sok hasznos tanácsot és A RUHÁT, ami mind együtt tükrözi a szalonotokat, a munkátokat.
Üdvözlettel:
Martina”
Köszönjük kedves Martina ezeket a megható szavakat! Mindent elmond a levél, amit el lehet mondani, örök hálánk, hogy összesodort minket az élet, és sok sok boldogságot kívánunk nektek!
Nóri és az egész csapat

Martina a FEMININE menyasszonyi ruhát választotta, amelyhez egy csipkevirágokkal telehintett fátylat is készítettünk. A ruhához egy csodálatos kék Manolo Blahnik cipőt viselt

You don't have permission to register.
hu_HUHungarian