Top

Blog

Mennyibe kerül egy Nora Sarman menyasszonyi ruha?

Mielőtt részletesen kivesézzük ezt a témát, ismerkedj meg egy kicsit a Nora Sarman márkával közelebbről, hiszen ha te is a mi menyasszonyi ruhánkban szeretnél férjhez menni, akkor jó tudnod, hogy pontosan kik készítik el álmaid ruháját.
Nóra egy családi menyasszonyi ruha műhely harmadik generációjának tagjaként tervezi és készíti különleges ruháit.
Édesanyja nagymamájával együtt a nyolcvanas években nyitotta meg az esküvői ruha szalonját vidéken, majd Budapest belvárosában. Így Nóra kiskorától kezdve ebben a szakmában élte mindennapjait.
A Nora Sarman menyasszonyi ruhák a családi műhelyben készülnek, Budapest szívében.
Az alapanyagok nagyon magas minősége, a kellemes munkakörnyezet, a haute-couture szintű kivitelezés mind-mind azt az üzenetet hordozza, hogy számunkra a slow fashion értéket képvisel.
Mi határozza meg egy esküvői ruha árát? 
ALAPANYAGOK
Gondosan odafigyelünk arra, hogy alapanyagaink európai gyártóktól származzanak, a tüllök és hernyóselymek  az olasz és a spanyol minőséget dicsérik, a csipkéink mind francia gyártóktól származnak.
Az általunk kiválasztott francia és spanyol csipkék, melyek méterenkénti ára 50 ezer és 150 ezer forint között mozog, nem csupán azonnali szépséget kölcsönöznek a menyasszonyi ruháknak, hanem hosszútávú befektetést is jelentenek. A kiváló minőségű kivitelezés és a prémium anyagok miatt ezek a ruhák idővel értéknövekedést mutatnak, és kuriózummá válhatnak.
MUNKAÓRÁK SZÁMA
A másik tényező, ami a ruháink árát befolyásolja, az a rengeteg idő, amit egy ruha megvalósítása igényel.
Azon kívül, hogy nem számoljuk bele a tervezés és a technológiai kísérletek munkaóráit, valamint a szabásminta szerkesztését, modellezését, egy ruha a következőképpen áll össze:
szabás
gépi varrás – a ruha elkészítése
kézi varrás – aprólékos kézi öltések
– személyre szabott stílustanácsadás, konzultáció a Nora sarman Showroomban
a ruha méretre igazítása – Minden egyes menyasszonyunknak 3 db ruhapróbát
biztosítunk miután lefoglalta a ruháját, ezen felül a ruha igazítása több napot is igényelhet
Ezeket a fenti munkafolyamatokat több napig a legjobb szakembereink végzik, ők adják a lelkét a Nora Sarman ruháknak, egytől eddig a legjobbak, akiket ismerünk 🙂
Szalonunkban nincs kölcsönzési lehetőség. Kollekciónkat több árkategória mentén alakítottuk ki.
Amennyiben fontos számodra, hogy egy bizonyos költségkereten belül maradj, kérlek jelezd nekünk, hogy a próba olyan ruhákat és ruha-kombinációkat mutathassunk meg neked, amelyek ebbe a keretbe beleférnek.
Az AMOR kollekció árkategóriában 550.000 Ft-tól indul és az egyéni összeállítástól függően 1.200.000 Ft-ig terjed.  Ruháink nagy része kétrészes szettből áll, így a végleges ár nagyban függ attól, hogy melyik felső és alsót választod. 🙂
A Nora Sarman ruha egy Fenntartható ruhamárka:
Kifejlesztettük a saját koncepciónkat a fenntarthatóságra, amely a kétrészes ruhák megoldása. A menyasszonyaink esküvő után is felveszik a csipketopjukat vagy akár a szoknyájukat. Nagy örömmel láttuk, hogy imádják a vásárlóink, tudatosan döntenek olyan menyasszonyi ruha mellett, melynek darabjai azesküvő után is viselhetőek.
Hiszünk abban, hogy a jövő menyasszonyi ruhája nem egyszer felvehető!
A különböző topok és szoknyák más-más stílust és hangulatot árasztanak. A rengeteg variációs lehetőség miatt olyan szettet tudsz alkotni, ami a te személyiségedet a legjobban képviseli, és a büdzsédbe belefér.  Aki kétrészes fazont választ, az a szertartás után akár minire is cserélheti uszályos szoknyáját, így még menyecske ruhaként is funkcionálni fog a szett, és nem kell túl korán megválnod szeretett ruhádtól, hanem hajnalig élvezheted.
Íme pár példa a kétrészes szettjeinkre:
Mint azt már fentebb írtuk, számunkra nagyon fontos a fenntarthatóság. Bridal Treasures vintage butikunkat pont ezzel a szándékkal hoztuk létre családi menyasszonyi ruha gyűjteményünkből, hogy alternatívát kínáljunk azoknak a menyasszonyoknak, akiknek fontos a fenntarthatóság és egy meghatározott büdzsé áll a rendelkezésükre. Tőlünk már számtalan menyasszony választott e koncepció mentén esküvői ruhát úgy, hogy a Nora Sarman tophoz vintage szoknyát vásárolt. Így környezettudatosan döntött, hiszen a szoknya nem új, a topot pedig az esküvő után is tudja viselni. Ezen felül pedig lényegesen kevesebbe került az esküvői szett, mintha méretre készített, vadonatúj szoknyát készítettünk volna a tophoz.
Egy Nora sarman top egy Bridal Treasures vintage szoknyával 350-500.000 Forint között megvásárolható!
Mi arra bíztatunk benneteket, hogy legyetek nyitottak a vintage menyasszonyi ruhákra, mert meglepő kincseket találhattok közöttük.
Az alábbi képeket a Bridal Treasures-zel közös kollekciónkból válogattuk.
Fotó: Daniel Storyteller
Esemény: Bridal Fashion Show
Szervezés: Wedding for You

.

You don't have permission to register.
hu_HUHungarian