Top

BETTA

Kategóriák: ,

Leírás

Ruha: BETTA. Limitált, amíg a készlet tart.
Nőies, szofisztikált és mégis nagyon modern: ez a BETTA.
A BETTA az új Nora Sarman kollekció egyik legszebb ruhája, a tervező kedvenc darabja. Az egyik oldalon hasítékkal készült, sellőfazonú ruha. A felső része egy áttetsző míder pókhálóvékony francia chantilly csipkével, melyre selyemmuszlinből került fel az ejtett váll és a mellet takaró kámzsarész. A Kivágott háta fűzéssel záródik, melyre egy habos muszlin masni került. A sellő sziluett és az áttetsző derékrész homokóra alakot alkot.
Az árakról érdeklődj az alábbi e-mail címen: info@norasarman.com
Mit tartalmaz az ár?
Az ár a showroomban próbálható limitált darabra vonatkozik. Biztosítunk két ruhapróba konzultációt az esküvő előtt, ahol a ruhát beállítjuk és megigazítjuk a megrendelő méretei szerint a nagy napra.
Fenntarthatóság
Minden egyes ruhánk családi manufaktúrában készül, Budapest szívében, kézzel és szeretettel. Gondosan odafigyelünk arra, hogy alapanyagaink európai gyártóktól származzanak, a csipkéinket a leghíresebb francia csipkekészítők adják, a tüllök és hernyóselymek pedig az olasz minőséget dicsérik.
Limitáltság
A Nora Sarman menyasszonyi ruhák családi műhelyünkben készülnek, Budapest szívében. A családi manufaktúra számunkra különleges értéket képvisel, amelyre büszkék vagyunk. A kézimunka kelti életre ruháinkat. A munkafázisok során válik igazán személyessé kötődésünk az egyes darabokhoz, így lesz minden ruhánk egyszeri és megismételhetetlen.
A gondos odafigyelés és a sok munkaórát igénylő kivitelezés miatt úgy döntöttünk, hogy ruháinkat limitált darabszámban készítjük. Egy-egy fazonból néhány darab van, különböző méretekben, amíg a készlet tart, így tudjuk garantálni az egyediséget.
You don't have permission to register.
hu_HUHungarian