Top

EVER

Leírás

Top: EVER. Limitált, amíg a készlet tart.
Szoknya: EVER
Az EVER top egy csupavirág míder, melyet kézzel felvarrt csipkevirágok borítanak. A virágok alatt egy igazi míder rejlik, mely gyönyörűen formázza az alakot. Az illúziótüllből készült fűzőt kristállyal rögzített csipkevirágok borítják.
Az EVER topot olyan vállpánt vagy ujjmegoldással egészítheted ki, amelyik a legjobban illik hozzád! Választhatod romantikus puhatüll masnival, vállra leomló virágpánttal vagy különleges tüllkesztyűvel.
Nyitott háta fűzéssel záródik. Rengeteg kézimunkával készült darab.
Az EVER szoknya a legromantikusabb szoknyánk. Könnyed puhatüllből készült, az egyik oldalon lábvillantó hasítékkal. A leghatásosabb szoknya, köszönhetően az uszályos levehető felső rétegeknek. Ha leveszed az uszályrészt, kényelmes, uszály nélküli tüllszoknyában folytathatod az ünneplést.
Az EVER top ára attól függ, hogy milyen szettben, tehát hogy melyik szoknyával vagy nadrággal és milyen kiegészítőkkel ( rávehető uszály, vállpántok, kesztyűk…) választja a boldog tulajdonos. Az EVER top ára szettben: 570.000 Ft-tól 840.000 Ft-ig terjed.
Mit tartalmaz az ár?
Az ár a showroomban próbálható limitált darabokra vonatkozik. Biztosítunk két ruhapróba konzultációt az esküvő előtt, ahol a ruhát beállítjuk és megigazítjuk a megrendelő méretei szerint a nagy napra.
Variálhatóság
A különböző topok és szoknyák más-más stílust és hangulatot árasztanak. A rengeteg variációs lehetőség miatt olyan szettet tudsz alkotni, ami a te személyiségedet a legjobban képviseli.
Aki kétrészes fazont választ, az a szertartás után akár minire is cserélheti uszályos szoknyáját, így még menyecske ruhaként is funkcionálni fog a szett, és nem kell túl korán megválnod szeretett ruhádtól, hanem hajnalig élvezheted.
Fenntarthatóság
Minden egyes ruhánk családi manufaktúrában készül, Budapest szívében, kézzel és szeretettel. Gondosan odafigyelünk arra, hogy alapanyagaink európai gyártóktól származzanak, a csipkéinket a leghíresebb francia csipkekészítők adják, a tüllök és hernyóselymek pedig az olasz minőséget dicsérik.
A Nora Sarman kollekció idén bővelkedik kétrészes ruhákban, melyek a modern menyasszonyoknak szólnak, akik már nem hagyományos ruhára vágynak. A csipke felső egy örök darab lehet a szekrényedben, amit felvehetsz akár házassági évfordulóra, akár egy jeles eseményre, bárhová, ahova ünneppé szeretnéd varázsolni a pillanatot. Ki mondta, hogy az esküvői ruhádnak csak egyetlen alkalomról kell szólnia?
Limitáltság
A Nora Sarman menyasszonyi ruhák családi műhelyünkben készülnek, Budapest szívében. A családi manufaktúra számunkra különleges értéket képvisel, amelyre büszkék vagyunk. A kézimunka kelti életre ruháinkat. A munkafázisok során válik igazán személyessé kötődésünk az egyes darabokhoz, így lesz minden ruhánk egyszeri és megismételhetetlen.
A gondos odafigyelés és a sok munkaórát igénylő kivitelezés miatt úgy döntöttünk, hogy ruháinkat limitált darabszámban készítjük. Egy-egy fazonból néhány darab van, különböző méretekben, amíg a készlet tart, így tudjuk garantálni az egyediséget.
You don't have permission to register.
hu_HUHungarian