Top

EVER

Kategóriák: ,

Leírás

Top: EVER. Limitált, amíg a készlet tart.
Szoknya: EVER. Limitált, amíg a készlet tart.

Az EVER top egy csupavirág míder, melyet kézzel felvarrt csipkevirágok borítanak. A virágok alatt egy igazi míder rejlik, mely gyönyörűen formázza az alakot. Az illúziótüllből készült fűzőt kristállyal rögzített csipkevirágok borítják.
Az EVER topot olyan vállpánt vagy ujjmegoldással egészítheted ki, amelyik a legjobban illik hozzád! Választhatod romantikus puhatüll masnival, vállra leomló virágpánttal vagy különleges tüllkesztyűvel.
Nyitott háta fűzéssel záródik. Rengeteg kézimunkával készült darab.

Az EVER szoknya a legromantikusabb szoknyánk. Könnyed puhatüllből készült, az egyik oldalon lábvillantó hasítékkal. A leghatásosabb szoknya, köszönhetően az uszályos levehető felső rétegeknek. Ha leveszed az uszályrészt, kényelmes, uszály nélküli tüllszoknyában folytathatod az ünneplést.

 

Az EVER top szettben árkategóriája: 570.000.- tól 840.000.- ig terjed. Az EVER top ára attól függően, hogy melyik szoknyával, és milyen kiegészítőkkel ( szoknyák, uszályok, vállpántok, kesztyűk…) választja a boldog tulajdonos, attól függően változhat.

Mit tartalmaz az ár?
Az ár a showroomban próbálható limitált darabokra vonatkozik. Biztosítunk két ruhapróba konzultációt az esküvő előtt, ahol a ruhát beállítjuk és megigazítjuk a megrendelő méretei szerint a nagy napra.

Variálhatóság

A különböző topok és szoknyák más-más stílust és hangulatot árasztanak. A rengeteg variációs lehetőség miatt olyan szettet tudsz alkotni, ami a te személyiségedet a legjobban képviseli.
Aki kétrészes fazont választ, az a szertartás után akár minire is cserélheti uszályos szoknyáját, így még menyecske ruhaként is funkcionálni fog a szett, és nem kell túl korán megválnod szeretett ruhádtól, hanem hajnalig élvezheted.

Fenntarthatóság

Minden egyes ruhánk családi manufaktúrában készül, Budapest szívében, kézzel és szeretettel. Gondosan odafigyelünk arra, hogy alapanyagaink európai gyártóktól származzanak, a csipkéinket a leghíresebb francia csipkekészítők adják, a tüllök és hernyóselymek pedig az olasz minőséget dicsérik.
A Nora Sarman kollekció idén bővelkedik kétrészes ruhákban, melyek a modern menyasszonyoknak szólnak, akik már nem hagyományos ruhára vágynak. A csipke felső egy örök darab lehet a szekrényedben, amit felvehetsz akár házassági évfordulóra, akár egy jeles eseményre, bárhová, ahova ünneppé szeretnéd varázsolni a pillanatot. Ki mondta, hogy az esküvői ruhádnak csak egyetlen alkalomról kell szólnia?

Limitáltság

A Nora Sarman menyasszonyi ruhák családi műhelyünkben készülnek, Budapest szívében. A családi manufaktúra számunkra különleges értéket képvisel, amelyre büszkék vagyunk. A kézimunka kelti életre ruháinkat. A munkafázisok során válik igazán személyessé kötődésünk az egyes darabokhoz, így lesz minden ruhánk egyszeri és megismételhetetlen.
A gondos odafigyelés és a sok munkaórát igénylő kivitelezés miatt úgy döntöttünk, hogy ruháinkat limitált darabszámban készítjük. Egy-egy fazonból néhány darab van, különböző méretekben, amíg a készlet tart, így tudjuk garantálni az egyediséget.

You don't have permission to register.
hu_HUHungarian