Top

GRETA

Kategóriák: ,

Leírás

Ruha: GRETA. Limitált, amíg a készlet tart.
A GRETA ruhát felvenni olyan érzés, mintha virágok borítanák be a tested. Puha, lágyan omló uszályos szoknyája akár egy fuvallat, aszimmetrikus felsőrésze pedig virágokkal díszített. Háta gyöngygomb-sorral záródik. A tetejére francia illúziótüllre kerültek a hímzett virágok. A-vonalú, felsliccelt hernyóselyem szoknyarésszel készült.
A Greta ruha ára 850.000 Ft
Mit tartalmaz az ár?
Az ár a showroomban próbálható limitált darabra vonatkozik. Biztosítunk két ruhapróba konzultációt az esküvő előtt, ahol a ruhát beállítjuk és megigazítjuk a megrendelő méretei szerint a nagy napra.
Fenntarthatóság
Minden egyes ruhánk családi manufaktúrában készül, Budapest szívében, kézzel és szeretettel. Gondosan odafigyelünk arra, hogy alapanyagaink európai gyártóktól származzanak, a csipkéinket a leghíresebb francia csipkekészítők adják, a tüllök és hernyóselymek pedig az olasz minőséget dicsérik.
Limitáltság
A családi manufaktúra számunkra különleges értéket képvisel, amelyre büszkék vagyunk. A kézimunka kelti életre ruháinkat. A munkafázisok során válik igazán személyessé kötődésünk az egyes darabokhoz, így lesz minden ruhánk egyszeri és megismételhetetlen.
A gondos odafigyelés és a sok munkaórát igénylő kivitelezés miatt úgy döntöttünk, hogy ruháinkat limitált darabszámban készítjük. Egy-egy fazonból néhány darab van, különböző méretekben, amíg a készlet tart, így tudjuk garantálni az egyediséget.
You don't have permission to register.
hu_HUHungarian