Top

HAWAII & FORTUNA

Leírás

Top: HAWAII. Limitált, amíg a készlet tart.
Szoknya: FORTUNA. Limitált, amíg a készlet tart.

A HAWAII egy vagány, magas nyakú menyasszonyi top különleges mintájú francia csipkéből. Háta elegáns gyöngygombsorral záródik.

A FORTUNA szoknya egy modern, vagány fazonú, mégis nagyon ünnepélyes szoknya, köszönhetően pazar anyagának. A legszebb szaténunkból, egy gyönyörű fényű hernyóselyemből készült, mely Franciaországból érkezett. Hasítékos, lábkivillantós fazon, így fesztelen, kényelmes. Tökéletes szabadtéri esküvőre, hiszen uszály nélkül készül. A-vonalú szoknya, mely hátul gyöngygombokkal záródik és csodás széles szatén övrész teszi elegánssá.
Ez a felső nem csak ezzel a szoknyával variálható össze. Válassz hozzá nadrágot mini esküvődre vagy a polgári szertartásra és hosszú szoknyát a szertartásra. Viseld testhez simuló sellővel, tündéri tüll szoknyával, vagy puha muszlin szoknyával.

 

A HAWAII  top különböző szoknyákkal, nadrágokkal, akár levehető uszállyal megvásárolható, így az ára is ezek alapján változhat a szettnek. Attól függően, hogy milyen variációban választja ki a leendő tulajdonos, a HAWAII top szettben árkategóriája: 500.000.- és 890.000.- ig terjedhet.

Mit tartalmaz az ár?
Az ár a showroomban próbálható limitált darabra vonatkozik. Biztosítunk két ruhapróba konzultációt az esküvő előtt, ahol a ruhát beállítjuk és megigazítjuk a megrendelő méretei szerint a nagy napra.

Variálhatóság

A különböző topok és szoknyák más-más stílust és hangulatot árasztanak. A rengeteg variációs lehetőség miatt olyan szettet tudsz alkotni, ami a te személyiségedet a legjobban képviseli.
Aki kétrészes fazont választ, az a szertartás után akár minire is cserélheti uszályos szoknyáját, így még menyecske ruhaként is funkcionálni fog a szett, és nem kell túl korán megválnod szeretett ruhádtól, hanem hajnalig élvezheted.

Fenntarthatóság

Minden egyes ruhánk családi manufaktúrában készül, Budapest szívében, kézzel és szeretettel. Gondosan odafigyelünk arra, hogy alapanyagaink európai gyártóktól származzanak, a csipkéinket a leghíresebb francia csipkekészítők adják, a tüllök és hernyóselymek pedig az olasz minőséget dicsérik.
A Nora Sarman kollekció idén bővelkedik kétrészes ruhákban, melyek a modern menyasszonyoknak szólnak, akik már nem hagyományos ruhára vágynak. A csipke felső egy örök darab lehet a szekrényedben, amit felvehetsz akár házassági évfordulóra, akár egy jeles eseményre, bárhová, ahova ünneppé szeretnéd varázsolni a pillanatot. Ki mondta, hogy az esküvői ruhádnak csak egyetlen alkalomról kell szólnia?

Limitáltság

A Nora Sarman menyasszonyi ruhák családi műhelyünkben készülnek, Budapest szívében. A családi manufaktúra számunkra különleges értéket képvisel, amelyre büszkék vagyunk. A kézimunka kelti életre ruháinkat. A munkafázisok során válik igazán személyessé kötődésünk az egyes darabokhoz, így lesz minden ruhánk egyszeri és megismételhetetlen.
A gondos odafigyelés és a sok munkaórát igénylő kivitelezés miatt úgy döntöttünk, hogy ruháinkat limitált darabszámban készítjük. Egy-egy fazonból néhány darab van, különböző méretekben, amíg a készlet tart, így tudjuk garantálni az egyediséget.

You don't have permission to register.
hu_HUHungarian