Top

IMOLA & BETTA

Leírás

Top: IMOLA. Limitált, amíg a készlet tart.
Szoknya: IMOLA. Limitált, amíg a készlet tart.

Levehető uszály: BETTA. Limitált, amíg a készlet tart.

Az IMOLA top egy minimalista stílusú menyasszonyi míder. Szépsége egyszerűségében és a szabásában rejlik. Háta fűzéssel záródik. Tökéletes polgári szett a HAWAII nadrággal vagy valamelyik sellőszoknyákkal (IMOLA, BLUSH).
A vállra omló muszlinpántok lecsatolhatóak.

Nőies és vagány: az IMOLA szoknya sellőszabású uszályos szoknya lábvillantós hasítékkal, csodás esésű zsorzsett anyagból.
BETTA uszály: választhatod hozzá ezt az éteri hernyóselyem muszlin uszályt, melyet levehetsz a ceremónia után.

Az IMOLA  top különböző szoknyákkal, nadrágokkal, akár levehető uszállyal megvásárolható, valamint különböző kiegészítőkke, így az ára is ezek alapján változhat a szettnek. Attól függően, hogy milyen variációban választja ki a leendő tulajdonos, az IMOLA top szettben árkategóriája: 480.000.- és 1.200.000.- ig terjedhet.Mit tartalmaz az ár?

Az ár a showroomban próbálható limitált darabra vonatkozik. Biztosítunk két ruhapróba konzultációt az esküvő előtt, ahol a ruhát beállítjuk és megigazítjuk a megrendelő méretei szerint a nagy napra.

 

Variálhatóság

A különböző topok és szoknyák más-más stílust és hangulatot árasztanak. A rengeteg variációs lehetőség miatt olyan szettet tudsz alkotni, ami a te személyiségedet a legjobban képviseli.
Aki kétrészes fazont választ, az a szertartás után akár minire is cserélheti uszályos szoknyáját, így még menyecske ruhaként is funkcionálni fog a szett, és nem kell túl korán megválnod szeretett ruhádtól, hanem hajnalig élvezheted.

 

Fenntarthatóság

Minden egyes ruhánk családi manufaktúrában készül, Budapest szívében, kézzel és szeretettel. Gondosan odafigyelünk arra, hogy alapanyagaink európai gyártóktól származzanak, a csipkéinket a leghíresebb francia csipkekészítők adják, a tüllök és hernyóselymek pedig az olasz minőséget dicsérik.
A Nora Sarman kollekció idén bővelkedik kétrészes ruhákban, melyek a modern menyasszonyoknak szólnak, akik már nem hagyományos ruhára vágynak. A csipke felső egy örök darab lehet a szekrényedben, amit felvehetsz akár házassági évfordulóra, akár egy jeles eseményre, bárhová, ahova ünneppé szeretnéd varázsolni a pillanatot. Ki mondta, hogy az esküvői ruhádnak csak egyetlen alkalomról kell szólnia?

 

Limitáltság

A Nora Sarman menyasszonyi ruhák családi műhelyünkben készülnek, Budapest szívében. A családi manufaktúra számunkra különleges értéket képvisel, amelyre büszkék vagyunk. A kézimunka kelti életre ruháinkat. A munkafázisok során válik igazán személyessé kötődésünk az egyes darabokhoz, így lesz minden ruhánk egyszeri és megismételhetetlen.
A gondos odafigyelés és a sok munkaórát igénylő kivitelezés miatt úgy döntöttünk, hogy ruháinkat limitált darabszámban készítjük. Egy-egy fazonból néhány darab van, különböző méretekben, amíg a készlet tart, így tudjuk garantálni az egyediséget.

 

The IMOLA top is a minimalist bridal corset. Its beauty lies in its cut and elegance. It is a perfect match for the civil ceremony with the HAWAII trousers or the IMOLA and BLUSH mermaid skirts.
IMOLA skirt: mermaid shape skirt with a train and a slit on one side.
BETTA train: long train for a romantic entrance. You can buy BETTA train, this extra silk muslin layer as well, which is detachable after the ceremony.
You don't have permission to register.
hu_HUHungarian