Top

JOLAN & FORTUNA

Leírás

JOLAN top
A JOLAN top egy minimalista stílusú menyasszonyi szatén top, levehető virágdísszel. Háta nyitott, derekát selyem öv díszíti. Egy nagy masnival kötheted a nyakadba ezt a halter topot.
FORTUNA szoknya
A FORTUNA szoknya egy modern, vagány fazonú, mégis nagyon ünnepélyes szoknya, köszönhetően pazar anyagának. A legszebb szaténunkból, egy gyöngyházfényű hernyóselyemből készült, mely Franciaországból érkezett. Hasítékos, lábkivillantós fazon, így fesztelen, kényelmes. Tökéletes szabadtéri esküvőre, hiszen uszály nélkül készül. A-vonalú szoknya, mely hátul gyöngygombokkal záródik és csodás széles szatén övrész teszi elegánssá.
A JOLAN top ára attól függ, hogy milyen alsóval, kiegészítőkkel (nadrágok, szoknyák, selyemvirág…) választja a boldog tulajdonos. A JOLAN top ára szettben: 490.000 Ft-tól 750.000 Ft-ig terjed.
Mit tartalmaz az ár?
Az ár a showroomban próbálható limitált darabokra vonatkozik. Biztosítunk két ruhapróba konzultációt az esküvő előtt, ahol a ruhát beállítjuk és megigazítjuk a megrendelő méretei szerint a nagy napra.
Variálhatóság
A különböző topok és szoknyák más-más stílust és hangulatot árasztanak. A rengeteg variációs lehetőség miatt olyan szettet tudsz alkotni, ami a te személyiségedet a legjobban képviseli.
Aki kétrészes fazont választ, az a szertartás után akár minire is cserélheti uszályos szoknyáját, így még menyecske ruhaként is funkcionálni fog a szett, és nem kell túl korán megválnod szeretett ruhádtól, hanem hajnalig élvezheted.
Fenntarthatóság
Minden egyes ruhánk családi manufaktúrában készül, Budapest szívében, kézzel és szeretettel. Gondosan odafigyelünk arra, hogy alapanyagaink európai gyártóktól származzanak, a csipkéinket a leghíresebb francia csipkekészítők adják, a tüllök és hernyóselymek pedig az olasz minőséget dicsérik.
A Nora Sarman kollekció idén bővelkedik kétrészes ruhákban, melyek a modern menyasszonyoknak szólnak, akik már nem hagyományos ruhára vágynak. A csipke felső egy örök darab lehet a szekrényedben, amit felvehetsz akár házassági évfordulóra, akár egy jeles eseményre, bárhová, ahova ünneppé szeretnéd varázsolni a pillanatot. Ki mondta, hogy az esküvői ruhádnak csak egyetlen alkalomról kell szólnia?
You don't have permission to register.
hu_HUHungarian