Top

JUSTITIA & JOLAN

Leírás

A JUSTITIA top egy minimalista, letisztult design a modern menyasszonyoknak. Romantikus bő, buggyos hosszú ujjakkal készült, hátát gyöngygombok teszik elegánssá. Gyöngyházfényű szaténból készült V-kivágással és egy lágy muszlin kötővel. Téli esküvőre is tökéletes választás.
A JOLAN nadrág egy modern fazon azoknak a modern menyasszonyoknak, akik nem terveznek hagyományos esküvőt. A JOLAN egy enyhén trapéz szárú szatén nadrág, mini esküvőre és polgári szertartásra terveztük. Minimalista stílusú esküvői szettet alkot a JOLAN vagy a JUSTITIA toppal.
A JUSTITIA top szettben árkategória: 580.000.- tól 760.000.- ig terjed. A JUSTITIA top ára attól függően, hogy melyik szoknyával, nadrággal választja a boldog tulajdonos, attól függően változhat.
Mit tartalmaz az ár?
Az ár a showroomban próbálható limitált darabra vonatkozik. Biztosítunk két ruhapróba konzultációt az esküvő előtt, ahol a ruhát beállítjuk és megigazítjuk a megrendelő méretei szerint a nagy napra.
Variálhatóság
A különböző topok és szoknyák más-más stílust és hangulatot árasztanak. A rengeteg variációs lehetőség miatt olyan szettet tudsz alkotni, ami a te személyiségedet a legjobban képviseli.
Aki kétrészes fazont választ, az a szertartás után akár minire is cserélheti uszályos szoknyáját, így még menyecske ruhaként is funkcionálni fog a szett, és nem kell túl korán megválnod szeretett ruhádtól, hanem hajnalig élvezheted.
Fenntarthatóság
Minden egyes ruhánk családi manufaktúrában készül, Budapest szívében, kézzel és szeretettel. Gondosan odafigyelünk arra, hogy alapanyagaink európai gyártóktól származzanak, a csipkéinket a leghíresebb francia csipkekészítők adják, a tüllök és hernyóselymek pedig az olasz minőséget dicsérik.
A Nora Sarman kollekció idén bővelkedik kétrészes ruhákban, melyek a modern menyasszonyoknak szólnak, akik már nem hagyományos ruhára vágynak. A csipke felső egy örök darab lehet a szekrényedben, amit felvehetsz akár házassági évfordulóra, akár egy jeles eseményre, bárhová, ahova ünneppé szeretnéd varázsolni a pillanatot. Ki mondta, hogy az esküvői ruhádnak csak egyetlen alkalomról kell szólnia?
You don't have permission to register.
hu_HUHungarian