Top

Blog

Viola

Viola egyéni tervezésű Nora Sarman menyasszonyi ruhájában.

Nyitott hátú top, hátul tüllmasnival, hasítékos, uszályos, romantikus tüllszoknya és halványrózsaszín fátyol.

Szeretek kollekcióban gondolkodni, mert az aktuális érzéseimet, gondolataimat, a víziómat a kollekción keresztül tudom elmesélni. Időm nagy részét azzal töltöm, hogy a következő szezonra szánt ruhákat megalkossam, tökéletesítsem, hogy mire a menyasszonyok próbálgatni kezdik az egyes modelleket a szezon elején, addigra gyönyörű darabok szülessenek. Emiatt már kevés egyéni tervezésű ruhát vállalok és nagyon meggondolom, hogy kire szánom azt a sok időt, amit egy egyedi ruha megtervezése és megalkotása jelent.

A Mitter testvéreket, Violát és Rozit gyermekkorunk óta ismerjük, sok közös emlékünk van, – nekünk, a négy lánynak, a két-két testvérpárnak. Például olyan is, hogy együtt rajzolunk királylányokat. Amikor Viola megkért, hogy tervezzek neki egy egyedi ruhát, egy percig sem haboztam, hogy elvállalom-e, hiszen nagyon is inspirált, hogy olyan ruhát csináljak, amilyet csakis neki tudok elképzelni.

Így lett Viola ruhája egy kétrészes álomszerű, könnyed tüllruha, mely a halványrózsaszín fátyollal lett igazán Violás.

“Szeretném még egyszer megköszönni nektek ezt a csodát amit alkottatok nekem! Soha életemben nem láttam még ilyen gyönyörű esküvői ruhát, fantasztikus érzés volt viselni is! Szuper a minősége, különleges a formája, imádom, hogy vagány, romantikus, kényelmes és RÓZSASZÍN egyben! 🙂

Köszönöm Nóri, hogy a kedvemért terveztél nekem egy igazán Violás ruhát, kiemelve pont azokat a részeket, amiket szeretek magamon.”

Fotó: White Blossom Wedding
Helyszín: Villa Bogart, Alsóbogát

.

You don't have permission to register.