Top

Blog

Esküvői smink inspiráció modern menyasszonyoknak

Gyönyörű menyasszonyi sminkeket hoztunk nektek egyik kedvenc sminkesünktől Albert Zsófiától
3 menyasszonyi szett és smink a modern menyasszonyoknak

Modern és mégis romantikus menyasszonyi look: Nora Sarman IMOLA top és HONEYMOON uszály fekete kiegészítőkkel

„A romantikus menyasszony sminkje az én elképzelésem szerint vékony, kényelmes, fátyol szerű. Rózsás csillámok sziporkáznak a szemhéján, az arcpír és az ajkak visszafogottak és kedvesek.”
„Mi is tulajdonképpen a menyasszonyi smink? A menyasszonyi smink az, amikor minden olyan terméket felkennek az emberre amit egyébként soha nem hord? Az esküvői smink a műszempilla, a csillám, a szájfény, a vastag és lehetőleg matt alapozó? Vagy az esküvői smink lehet más is, például kényelmes, vékony, fényes, egészen hétköznapi, amiben egyszerűen csak jól érzed magad. Az esküvői smink lehet egy no makeup makeup, egy kis szájfény, és még a szempillaspirál sem kötelező! Mert lehet, hogy nagyon érzelmes vagy, lehet, hogy sírni fogsz mert anyukád és nagymamád és a szomszéd néni is sír és mindenki a szeméhez kap, hogy „francba a spirálom!”. Neked meg eszedbe se jut, mert egyszerűen nincsen rajtad.
Az esküvői smink egy olyan smink amilyent te éppen szeretnél. Ez ilyen egyszerű. Semmi se kötelező, semmi se túl sok, se túl kevés. Mehet csillám, mehet műpilla, mehet vörös rúzs, ha te éppen ezekre vagy ezek közül valamelyikre vágysz!”

Modern, nadrágos Nora Sarman menyasszonyi szett: az IMOLA top és a HAWAII nadrág rózsás Nora Sarman nyakpánttal és egy fekete zakóval.

Menyasszonyi look miniesküvőre: vintage miniruha vintage menyasszonyi ruha butikunkból: a Bridal Treasures-ből.

Smink: Albert Zsófi
Fotó: Cseke Tamás
Stylist: Vincze Dóri
Helyszín: Expo Studio
Modellek: Banga Borbála, Bethlen Kata és Kiss Hanga

.

You don't have permission to register.
hu_HUHungarian