Top

Blog

Milyen lesz a 2023-as Nora Sarman kollekció?

Már nem kell sokat várni, mert januártól próbálhatók új ruháink!

2023-tól teljesen új koncepcióval várunk benneteket, mellyel a márka vadonatúj irányt vesz!

Addig is elárulunk 3+1 dolgot az új kollekcióról!

 

1. Variálhatóság

Tervezd meg a menyasszonyi megjelenésed, ami a személyiségedhez a legjobban passzol!
Annyiszor hallottuk menyasszonyoktól, hogy “nagyon tetszik ez a felső, de azzal az alsóval jobb lenne…” Ez a probléma az új kollekciónál fel sem merül, hiszen te találod ki, hogy milyen szoknyát szeretnél a választott felső részhez.
A különböző topok és szoknyák más-más stílust és hangulatot árasztanak. A 2023-as minden eddiginél többféle felsőrészt és alsót tervezett Nóri, lesznek vagány rövid csipketopok, amikben kivillanthatod a derekad, de lesz többféle fűzős felsőrész is, amely a szoknyával összepárosítva olyan, mintha egyberuhát viselnél. A rengeteg variációs lehetőség miatt olyan szettet tudsz alkotni ami a te személyiségedet a legjobban képviseli.
Összefoglalva rengeteg lehetőség van a két részes ruhákban, amelyek mind a te kezedben összpontosulnak 🙂

 

2. Fenntarthatóság

Rengeteget gondolkodtunk azon az elmúlt években, hogy hogyan lehet egy menyasszonyi ruha fenntarthatóbb. Az esküvői ruha elválaszthatatlan tulajdonsága, hogy egy napra szól. Hogyan lehetne mégis egyedi ruhánk úgy, ha nem valaki másét vesszük fel? Mégiscsak életünk egyik legemlékezetesebb ruhája, nem csoda, hogy olyat szeretnénk, ami minden részletében minket tükröz.
Mi erre találtuk ki néhány éve a kétrészes ruhák koncepcióját és nagy örömmel láttuk, hogy imádjátok és tudatosan döntötök olyan menyasszonyi ruha mellett, melynek a felső részét az esküvő után is hordani tudjátok!
Hiszünk abban, hogy a jövő menyasszonyi ruhája nem egyszer felvehető lesz! Idei kollekciónkba minden eddiginél több topot és szoknyát tervezett Nóri!

 

3. Limitáltság

A Nora Sarman menyasszonyi ruhák családi műhelyünkben készülnek, Budapest szívében. A legfontosabb dolgok itt a varrodában zajlanak, hiszen itt tölti munkaóráit Nóri is, aki saját bevallása szerint a műhelymunka miatt választotta ezt a szakmát. Nem kerül ki úgy ruha a varrodábóll, hogy abban Nóri és a családtagok ne vettek volna részt. Emiatt a személyesség miatt az örömöt nem az jelenti számunkra, hogy mennyi ruhát adunk el, hanem az, hogy egyedi ruhákat készíthetünk.
A gondos odafigyelés és a sok munkaórát igénylő kivitelezés miatt úgy döntöttünk, hogy ruháinkat limitált darabszámban készítjük. Egy-egy fazonból néhány darab lesz, különböző méretekben, amíg a készlet tart, így tudjuk garantálni az egyediséget
Tudjuk, hogy egy olyan világban, ahol tömeggyártott termékek áradata vesz minket körül, ez a hozzáállás a luxust képviseli, de azt gondoljuk, hogy a menyasszonyi ruha, életünk egyik legfontosabb ruhája legyen olyan, ami a legjobban tükrözi a személyiségünk.

 

+1. Collab a Bridal Treasures-el

Bridal Treasures vintage butikunkat családi esküvői ruha gyűjteményünkből hoztuk létre, hiszen mi már a harmadik generációként folytatjuk nagymamánk örökségét, a menyasszonyi ruhák iránti szenvedélyt 🙂 . Elsőként nyitottunk meg Magyarországon menyasszonyi vintage boltot, azzal a szándékkal, hogy azoknak a menyasszonyoknak kínáljunk alternatívát, akik nyitottak a vintage és designer ruhákra, de nem akarnak annyit költeni egy menyasszonyi ruhára, amibe egy új designer ruha kerülne.
A 2023-as Nora Sarman menyasszonyi ruhakollekcióba olyan darabokat tervezett Nóri, amelyek gyönyörűen összepárosíthatók vintage darabokkal, például egy Nora Sarman tophoz választhatsz egy Bridal Treasures szoknyát – így nem csak még tudatosabb menyasszony leszel, hanem jóval kevesebbe is fog kerülni a szetted! ?
Fotó: All we have just stories
You don't have permission to register.
hu_HUHungarian